/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
inspiration til kylling
Fra : Gunnar007


Dato : 13-01-06 15:51

Jeg har nogle hele kyllingebryst stykker, dem vil jeg lave til middagsmad i
morgen.

Men jeg er helt blank, hvad angår tilbehør, eller hvad jeg skal gøre med
kyllingen.

Der ligger desuden en del soltørredetomater på køl.
Mon ikke de kunne bruges også

P.s det må også gerne være sundt. ikke hysterisk, bare sundt

Hilsen G





 
 
Kim Schulz (13-01-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 13-01-06 16:07

On Fri, 13 Jan 2006 15:50:37 +0100
"Gunnar007" <007g@teamsos.dk> wrote:

> Jeg har nogle hele kyllingebryst stykker, dem vil jeg lave til
> middagsmad i morgen.
>
> Men jeg er helt blank, hvad angår tilbehør, eller hvad jeg skal gøre
> med kyllingen.
>
> Der ligger desuden en del soltørredetomater på køl.
> Mon ikke de kunne bruges også
>
> P.s det må også gerne være sundt. ikke hysterisk, bare sundt

Nogen ville måske synes at dette er synd for kyllingebrystet, men det
er altså rigtigt godt:

tag dit kyllingebryst og hak til små stykker (max 2-3mm på hver led)
til en grow fars. bland fint hakket løg, kryderurter, salt+peber, dine
soltørrede tomater (finthakket) og evt. finthakket peberfrugt (eller
lignende) i samt lidt soya. tilsæt også en stor tsk mejsstivelse og
bland det hele godt sammen.

Form så til flade bøffer og spis dem i hjemmebagte burgerboller med
diverse grønt og sjove sager (vi kan gode lide f.eks. chili, ananas,
bønnespirer, løg, salat, tomat, agurk, stegte champignoner).

Det smager drøn godt og den grove tekstur i kødet giver en langt bedre
bøf end hvis man køber det benafskrab de kalder kyllingefars i
supermarkederne.

Padre (13-01-2006)
Kommentar
Fra : Padre


Dato : 13-01-06 17:06

> Jeg har nogle hele kyllingebryst stykker, dem vil jeg lave til middagsmad
i
> morgen.

Jeg gør ofte det, at jeg simrer tomater med chili, hvidløg, salt og peber,
hvorefter jeg purerer det. Derefter tager jeg nogle kyllingebryster og
skærer en dyb lomme i hvert bryst med en lille skarp kniv. Lommen fylder jeg
med tomatmasse, hvorefter jeg lukker den med en kødnål. Derefter smider jeg
brysterne på en varm pande, så de lukker porerne, hvorefter jeg steger dem
færdig ved lav varme under låg.

--
padre


Nygaard \(4330\) (13-01-2006)
Kommentar
Fra : Nygaard \(4330\)


Dato : 13-01-06 21:17

> Jeg har nogle hele kyllingebryst stykker, dem vil jeg lave til middagsmad
> i morgen.

Mos lidt hvidløg, frisk salvie, rosmarin, salt, peber og evt lidt smør
sammen i morteren (nej - ikke den til granater) Skær en stor lomme i
kyllingebrystet. Læg et stykke tørret skinke og kryddermoset ind i lommen.
Du kan eventuelt ligge lidt vellagret Havarti (ikke flødehavarti - det
skidt) eller Alter Mommark med. Steg på panden og husk en anelse salt udenpå
når du steger dem. Man kan servere med flødekartofler - men også velkrydrede
halve/kvarte ovnstegte kartofler og en tomatsalat. Lidt endevie og belle de
boscop med en dressing af stærk sennep/balsamico og fløde ville være fint.

god appetit,

/tue



Gunnar007 (15-01-2006)
Kommentar
Fra : Gunnar007


Dato : 15-01-06 16:58

Til inspiration til andre endte det ud med flg.

Marinade til kyllingbryst af ketchup, soya, chili, sukker, texaskrydderi,
hvidløg, peber salt.

Slotørrede tomater finthakket, tilsat frisk basilikum, vendt i fromage
frais.
Bagte kartofler med fyld af ovenstående.

Frisk salat og flute.

Yam yam

Hilsen G



Gunnar007 (15-01-2006)
Kommentar
Fra : Gunnar007


Dato : 15-01-06 16:58

Til inspiration til andre endte det ud med flg.

Marinade til kyllingbryst af ketchup, soya, chili, sukker, texaskrydderi,
hvidløg, peber salt.

Slotørrede tomater finthakket, tilsat frisk basilikum, vendt i fromage
frais.
Bagte kartofler med fyld af ovenstående.

Frisk salat og flute.

Yam yam

Hilsen G



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste