/ Forside / Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
DABS
Fra : Spangkuk


Dato : 22-01-06 16:52

....Hehe...

Via min kærestes uransagelige forbindelser fik vi i dag
leveret ca. 80 dabs U/B (gratis) direkte fra det Jydske.

ØJ, livet er sq underfundigt.

LÆNGE LEVE DABS

Spang



 
 
Thomas (22-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas


Dato : 22-01-06 20:02

Bakskuld? (Ønsketænkning!)
Hilsen
Thomas
"Spangkuk" <qioewpågjg@asklædhæfgh.nu> skrev i en meddelelse
news:43d3aa37$0$78287$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> ...Hehe...
>
> Via min kærestes uransagelige forbindelser fik vi i dag
> leveret ca. 80 dabs U/B (gratis) direkte fra det Jydske.
>
> ØJ, livet er sq underfundigt.
>
> LÆNGE LEVE DABS
>
> Spang
>



Spangkuk (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 23-01-06 06:38


> Bakskuld? (Ønsketænkning!)

Yep. Røgede, saltede og tørrede Isinger.

Spang



Thomas (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas


Dato : 23-01-06 22:54

Hmm... You lucky bastard..... Nå men så må jeg håbe på at jeg finder min
egen jydske connection, der kan forsyne mig. Medmindre jeg skal lave dem
selv (hvis jeg kan (selvom de sjællandske isinger ikke er er så tykke som
de vestjydske)).
Hilsen
Thomas

"Spangkuk" <qioewpågjg@asklædhæfgh.nu> skrev i en meddelelse
news:43d46b9a$0$67257$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>
>> Bakskuld? (Ønsketænkning!)
>
> Yep. Røgede, saltede og tørrede Isinger.
>
> Spang
>



Spangkuk (25-01-2006)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 25-01-06 16:16


"Thomas" <thomas@wonderfullspam.dk> skrev i

> Hmm... You lucky bastard.....

Har du da smagt/spist dem før ?

Nu vil jeg gå laaaangt ud over min "almindelige" anonyme
færden her på NG, og tilbyde at sende dig et par stykker
pr. mail.

De er, som du sikkert ved, egnede til forsendelse

Skriv dit navn og adr. her i tråden, og de er på vej....


Spang



Thomas (27-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas


Dato : 27-01-06 17:44

Tja, jo jeg har spist en del før. De er svære at skaffe på Sjælland til en
rimelig pris. De smager rigtigt godt men forder en del drikkevarer (saltet).

Du kan finde opskrifter i mange kogebøger. Essensen er at de udvandes (og
trækker væde), og derpå steges. De skal ikke udbenes eller lign.

Jeg synes du skal prøve dem selv. Hvis du opbevarer dem korrekt (fryser
eller koldt), kan de holde sig i lang tid. Ellers mange tak for tilbudet.
Med det antal du angiver har du vel til et årstid.

Hilsen
Thomas

"Spangkuk" <qioewpågjg@asklædhæfgh.nu> skrev i en meddelelse
news:43d79641$0$67259$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>
> "Thomas" <thomas@wonderfullspam.dk> skrev i
>
>> Hmm... You lucky bastard.....
>
> Har du da smagt/spist dem før ?
>
> Nu vil jeg gå laaaangt ud over min "almindelige" anonyme
> færden her på NG, og tilbyde at sende dig et par stykker
> pr. mail.
>
> De er, som du sikkert ved, egnede til forsendelse
>
> Skriv dit navn og adr. her i tråden, og de er på vej....
>
>
> Spang
>
>



Frandsen (27-01-2006)
Kommentar
Fra : Frandsen


Dato : 27-01-06 13:25

"Spangkuk" <qioewpågjg@asklædhæfgh.nu> skrev i en meddelelse
news:43d3aa37$0$78287$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> ...Hehe...
>
> Via min kærestes uransagelige forbindelser fik vi i dag
> leveret ca. 80 dabs U/B (gratis) direkte fra det Jydske.
>
> ØJ, livet er sq underfundigt.
>
> LÆNGE LEVE DABS

Hvordan spiser man sådan nogle?



Spangkuk (29-01-2006)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 29-01-06 12:34


"Frandsen" <DetKanDuGlemme@invalid.kd> skrev

> Hvordan spiser man sådan nogle?

"Som de er". Flåede. De er som beskrevet tørrede, saltede
og let røgede så det er nogle små, hårde sataner

En lille lommekniv bruges til at lirke af de 4 små fileter og
de spises som de er. Smagen er salt, let røget og kraftigt
"fisket".

De spises sædvanligvis sammen med en eller flere kølige
pils og i godt selskab, faktisk som en Sjællænder ville spise
eks. flæskesvær, men bruges også som et mellemmåltid på
farten.

Sommetider bliver de simpelthen bare klippet i 4-5 m.m.
brede strimler på tværs af benene (med benene naturligvis)
og serveret som skrevet før, som flæskesvær for en Sjællænder.

Sidste variant kræver nok lidt tilvænning.

Spang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste