/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vis mig Jeres NytårsMenu
Fra : Covermeup@gmail.com


Dato : 12-12-05 17:56

hejsa..
Ved ikke lige om dette emne har været oppe..
Men hovedsagen er at jeg er fuldstændig blank om hvad jeg skal lave til
nytårmiddag..
Så folkens, skriv glad jeres nytårsmenu, mon ikke også andre er nysgerrig..

Rigtig God Jul

Jørgen H

 
 
Frank Løkkegaard (12-12-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 12-12-05 20:52

Covermeup@gmail.com on mandag 12. december 2005 at 17:55 +0100 wrote:
>hejsa..
>Ved ikke lige om dette emne har været oppe..
>Men hovedsagen er at jeg er fuldstændig blank om hvad jeg skal lave til
>nytårmiddag..
>Så folkens, skriv glad jeres nytårsmenu, mon ikke også andre er
>nysgerrig..

Her skal der laves denne menu:

Ristet røget ørred med grønsager og hjemmebagt brød

Brisler i sennepsauce med ristede jordskokker

Krondyr-filet med bagte rodfrugter

Osteanretning

Natmad:
Russisk kaviar med ristet rugbrød, hakket æg, creme fraiche og hakkede
rødløg


--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Heidi (12-12-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 12-12-05 21:44

Covermeup@gmail.com wrote:
> hejsa..
> Ved ikke lige om dette emne har været oppe..
> Men hovedsagen er at jeg er fuldstændig blank om hvad jeg skal lave
> til nytårmiddag..
> Så folkens, skriv glad jeres nytårsmenu, mon ikke også andre er
> nysgerrig..

Vi ved stadig ikke om vi er hjemme eller ude nytårsaften, men hvis vi
ender med at være hjemme, kunne jeg meget nemt gå hen og lave samme
natmad som sidste år (den blev dog ikke spist nytårsaften, men først
dagen efter - men der var den nu også rigtig god...)

Mexicansk suppe

5 store løg
3-4 fed hvidløg
4 spsk olie
6 grønne eller røde jalapeños (chilipeber)
2 dåser hakkede tomater
9 dl kyllingebouillon (2 buljongterninger)
9 dl kødbouillon (2 buljongterninger)
7 dl tomatjuice
1 spsk spidskommen (karve)
2 spsk Worchestershiresauce
2 tsk cayennepeper
2 hele kyllinger delt opp i mindre biter

Hakk løk og hvitløk og stek i oljen til løken er gyllen og mør. Tilsett:
Chilipepper, hakkede tomater, kyllingkraft, kjøttkraft, tomatjuice,
cumin, Worechiestershiresaus, cayennepepper og de hele kyllinger delt
opp i mindre biter. Alt kokes i 2-5 timer, jo lengre jo bedre !!

PS! Dersom du liker sterk mat så kan du la være å ta ut frøene av
jalapeño'ene men bare skjære de i skiver, da blir suppen "meget" sterk
og god. Suppen kan med fordel lages dagen før den skal serveres, da den
bli bedre og bedre for hver dag!

Server med revet ost, tortilla chips og rikelig med rømme som anrettes
på små skåler til hver enkelt person.
-
Den bliver god og stærk!

--
Heidi


Max (12-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 12-12-05 22:08

Hej Jørgen

> Så folkens, skriv glad jeres nytårsmenu, mon ikke også andre er
nysgerrig..

Her i huset er nytårsmenuen lige så traditionsbunden som julemenuen,
så det er.

Forret:

En side røget laks indbagt med spinat i butterdej, dertil en sovs lavet
af flødeost, piskefløde og urter. Gæsterne får champange til (så slipper
vi for det sure stads senere) og jeg drikker en pilsner øl til.

Hovedret:

Oksetournado, kartoffelbåde stegt i ovnen, stegte grønsager og bernaice
sovs. Gæsterne får en god kraftig rødvin til og jeg drikker en mørk øl.

Dessert:

Pære belle Helene. Gæsterne og jeg drikker portvin til.

Mvh Max



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste