/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skum sauce
Fra : Morten S Hansen


Dato : 01-12-05 19:43

Hej...

Har lige købt en mælkeskummer -primært til latte og cappocino.

Men tænkte at den også kan bruges til det mad-skum man kan få på finere
restauranter....
Er det meget svært at lave??
Kan ikke finde nogle opskrifter på nettet - så håber I har nogle forslag!

Er der andet sådan en mælkeskummer-fætter kan bruges til, vil jeg da gerne
høre om det!

/morten



 
 
Peter Westh (01-12-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 01-12-05 20:25

"Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> skrev i en meddelelse
news:438f4441$0$15781$14726298@news.sunsite.dk...
> Har lige købt en mælkeskummer -primært til latte og cappocino.
>
> Men tænkte at den også kan bruges til det mad-skum man kan få på finere
> restauranter....
> Er det meget svært at lave??
> Kan ikke finde nogle opskrifter på nettet - så håber I har nogle forslag!
>
> Er der andet sådan en mælkeskummer-fætter kan bruges til, vil jeg da gerne
> høre om det!

Jeg er ret sikker på at de, de bruger på restauranterne, er en sifon af en
slags, med kulsyrepatron i.

Se f.eks.
http://www.guardian.co.uk/Archive/Article/0,4273,4294671,00.html

http://www.luxuryweb.com/html/cooking_-_ny_style.html

Og så arbejder de med emulsioner af forskellig slags, se f.eks.
http://www.dr.dk/Videnskab/viden_om/Programmer/127kogekunst/Kogekunst+og+videnskab.htm

/P



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste