/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
stegte ål - nogle tips/tricks?
Fra : Kim Schulz


Dato : 26-11-05 17:01

hejsa
Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
i smør).
Nogen der har nogle gode tips og tricks ?

 
 
Max (26-11-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 26-11-05 17:49

Hej

>Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
>tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
>i smør).

Ja og så serveret med stuvede kartofler og æbleflæsk.

Andet vil da være synd og skam.

Mvh Max



Thomas Peter Bitsch (26-11-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 26-11-05 18:28

Max <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev:
>Hej
>
>>Aftenens menu står på stegte ål,
>>men jeg tænkte om der var nogen gode
>>tricks til at gøre dem endnu bedre
>>(end bare vendt i rugmel og så stegt
>>i smør).
>
>Ja og så serveret med stuvede
>kartofler og æbleflæsk.
>
>Andet vil da være synd og skam.
>
>Mvh Max

Æbleflæsk, den har jeg aldrig hørt før. Hvor kommer den egnsret
fra? Stuvede kartofler og så en snaps for hvert "ben", de lægges
rundt på kanten af tallerkenen, og når man er er hele vejen
rundt, er man mæt - og fuld. Se det er ål.
Vits Breaks


Max (27-11-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-11-05 03:12

Hej

> Æbleflæsk, den har jeg aldrig hørt før. Hvor kommer den egnsret

Østjylland hvor jeg er vokset op i en famile der fiskede med bundgarn på
fjorden.

> rundt på kanten af tallerkenen, og når man er er hele vejen
> rundt, er man mæt - og fuld. Se det er ål.

Og starter man på runde 2, ja så skal den fuldføres :)

Mvh Max



mcloud (26-11-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 26-11-05 18:33

Hej med jer
Ville lige sige at iskold vodka også er glimrende til stegt ål og husk
endelig masser af friskpresset citron

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk




mcloud (26-11-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 26-11-05 18:35

Upssssss ,glemte lige friskhakket persille til de forstuvede kartoflerne
mvh mcloud



Thomas Peter Bitsch (26-11-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 26-11-05 18:51

mcloud <kim@lechef.dk> skrev:
>Hej med jer
>Ville lige sige at iskold vodka
>også er glimrende til stegt ål og husk
>endelig masser af friskpresset citron
>
>--
>Mvh
>Kim Rasmussen
>www.leChef.dk

Lemon vodka?
Vits Breaks


Ukendt (26-11-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 26-11-05 18:11

On Sat, 26 Nov 2005 17:01:15 +0100, Kim Schulz wrote:

> hejsa
> Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
> tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
> i smør).
> Nogen der har nogle gode tips og tricks ?

Hov, du glemte æg og rasp. Og hvad med snapsen og de stuvede kartofler med
smørklat?
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

Lars Holst (26-11-2005)
Kommentar
Fra : Lars Holst


Dato : 26-11-05 20:21

Kim Schulz <kim@schulz.dk> said in news:20051126170115.2ed4ef8e@laptopia:

> hejsa
> Aftenens menu står på stegte ål, men jeg tænkte om der var nogen gode
> tricks til at gøre dem endnu bedre (end bare vendt i rugmel og så stegt
> i smør).
> Nogen der har nogle gode tips og tricks ?

Der skal da ikke stuvede kartofler til men persillesovs og nye eller
asparges kartofler og masser af citronskiver en lager øl og hollandske
Genever snaps til.
Mums.

--
Lars Holst

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste