/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Grønlangkål.
Fra :
Peder Olsen
Dato :
06-11-05 15:23
Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?
Venlig hilsen
Peder Olsen.
--
Samler du på bryggerisouvenir, så se på:
http://www.olsen161.dk
og
http://www.dkbeer.dk
Steen Jakobsen (
06-11-2005
)
Kommentar
Fra :
Steen Jakobsen
Dato :
06-11-05 17:41
"Peder Olsen" <peder@olsen161SLET.dk> skrev i en meddelelse
news:436e11bb$0$47064$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?
>
> Venlig hilsen
> Peder Olsen.
>
Ja.
Steen
B. Nice (
07-11-2005
)
Kommentar
Fra :
B. Nice
Dato :
07-11-05 00:54
On Sun, 6 Nov 2005 15:23:06 +0100, "Peder Olsen"
<peder@olsen161SLET.dk> wrote:
>Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?
>
>Venlig hilsen
>Peder Olsen.
Sagtens. Den bliver faktisk kun bedre af det.
/B. Nice
LM (
07-11-2005
)
Kommentar
Fra :
LM
Dato :
07-11-05 07:44
"Peder Olsen" <peder@olsen161SLET.dk> wrote in message
news:436e11bb$0$47064$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Kan man lave grønlangkål dagen i forvejen, og så opvarme det igen?
>
> Venlig hilsen
> Peder Olsen.
I grønkål og spinat findes nitrat som bakterier kan omdanne til nitrit.
Nitrit er et giftstof og det kan ikke fjernes ved opvarmning. Nitrit kan
dannes hvis du f.eks. afkøler grønkålen for langsomt eller ikke opbevarer
den koldt nok. Dette kan være farligt for små børn (under 1 år) og ældre
mennesker. Nitrit har
den virkning at blodet får sværere ved at transportere ilt rundt i kroppen.
Med hensyn til persille at er det ok at genopvarme persille der har var
været kogt/stegt med i retten, men hvis man drysser frisk persille på maden
skal man passe på med at genopvarme da jordbakterierne kan danne toxiner
(giftstoffer) som ikke forsvinder ved kogning.
LM
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.