/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kina-mad
Fra : Ole Sørensen


Dato : 01-11-05 20:50

Er der nogen af jer der ved, om det i virkeligheden ER kylling som indgår i
"Stegt kylling med grønsager og ris" hos den lokale kina-takeaway?
Jeg har svært ved at gennemskue hvordan kødet kan blive så mørt og fint, og
stykkerne er nærmest alle sammen aflange/runde.

Er vi ovre i noget kylling/killing i karry her?

hilsen ole



 
 
Ukendt (01-11-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 01-11-05 21:29


"Ole Sørensen" <sorrynomail@asjdhfajklsdhgjk.dk> skrev i en meddelelse
news:4367c6de$0$11698$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Er der nogen af jer der ved, om det i virkeligheden ER kylling som indgår
i
> "Stegt kylling med grønsager og ris" hos den lokale kina-takeaway?
> Jeg har svært ved at gennemskue hvordan kødet kan blive så mørt og fint,
og
> stykkerne er nærmest alle sammen aflange/runde.
>
> Er vi ovre i noget kylling/killing i karry her?
>

Ikke "killing", men kalkun... Det er billigere og stykkerne bliver mere
ensartede.

Tina
/der har lavet utallige "kyllingesalater" med kalkunkød i stedet for
kylling.



Hauge (01-11-2005)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 01-11-05 21:42

Hejsa

Tina A. wrote:
> Ikke "killing", men kalkun... Det er billigere og stykkerne bliver
> mere ensartede.

Men der er da himmelvid forskel i smagen, hvis man da ikke pladrer det til
med diverse marinader, der alligevel gør at man kunne nøjes med en skive
franskbrød.

/Hauge



--
For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
<http://newscheck.smart-tech.dk/20051101203947@smart-tech.dk>
På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.

Peter Westh (01-11-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 01-11-05 21:36

"Ole Sørensen" <sorrynomail@asjdhfajklsdhgjk.dk> skrev i en meddelelse
news:4367c6de$0$11698$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Er der nogen af jer der ved, om det i virkeligheden ER kylling som indgår
> i "Stegt kylling med grønsager og ris" hos den lokale kina-takeaway?
> Jeg har svært ved at gennemskue hvordan kødet kan blive så mørt og fint,
> og stykkerne er nærmest alle sammen aflange/runde.
>
> Er vi ovre i noget kylling/killing i karry her?

I kinesiske wokretter marineres kyllingekød, der er skåret i fine strimler,
gerne i en blanding af risvin, majsstivelse og æggehvide, og så steges det
ultrakort tid på høj temperatur. Det giver den bløde, glatte og saftige
konsistens.


/P



Ole Sørensen (02-11-2005)
Kommentar
Fra : Ole Sørensen


Dato : 02-11-05 19:32

Peter Westh wrote:
> I kinesiske wokretter marineres kyllingekød, der er skåret i fine
> strimler, gerne i en blanding af risvin, majsstivelse og æggehvide,
> og så steges det ultrakort tid på høj temperatur. Det giver den
> bløde, glatte og saftige konsistens.

Interessant. Vil man kunne lave det derhjemme uden en wok?

ole



Peter Westh (02-11-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 02-11-05 19:43

"Ole Sørensen" <sorrynomail@asjdhfajklsdhgjk.dk> skrev i en meddelelse
news:43690606$0$8100$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Peter Westh wrote:
>> I kinesiske wokretter marineres kyllingekød, der er skåret i fine
>> strimler, gerne i en blanding af risvin, majsstivelse og æggehvide,
>> og så steges det ultrakort tid på høj temperatur. Det giver den
>> bløde, glatte og saftige konsistens.
>
> Interessant. Vil man kunne lave det derhjemme uden en wok?

Joh, en stegegryde kan godt agere wok i en snæver vending, eller en
stegepande.

Princippet kan ses illustreret her:
http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recepdetail.asp?recid=541

MVH

Peter





Monty (04-11-2005)
Kommentar
Fra : Monty


Dato : 04-11-05 22:34

jeg tror at det tekniske udtryk er "velutering" ....


"Peter Westh" <pwesth@fjern.hum.ku.dk> skrev i en meddelelse
news:4367d1b4$0$188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Ole Sørensen" <sorrynomail@asjdhfajklsdhgjk.dk> skrev i en meddelelse
> news:4367c6de$0$11698$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>> Er der nogen af jer der ved, om det i virkeligheden ER kylling som indgår
>> i "Stegt kylling med grønsager og ris" hos den lokale kina-takeaway?
>> Jeg har svært ved at gennemskue hvordan kødet kan blive så mørt og fint,
>> og stykkerne er nærmest alle sammen aflange/runde.
>>
>> Er vi ovre i noget kylling/killing i karry her?
>
> I kinesiske wokretter marineres kyllingekød, der er skåret i fine
> strimler, gerne i en blanding af risvin, majsstivelse og æggehvide, og så
> steges det ultrakort tid på høj temperatur. Det giver den bløde, glatte og
> saftige konsistens.
>
>
> /P
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste