/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
oksemørbrad på kuglegril
Fra : Lotte


Dato : 14-10-05 12:54

Hej

Jeg er helt ny i kuglegril-faget, så jeg mangler lidt hjælp!!!

Hvor længe sådan ca. skal en oksemørbrad på 1200-1300 g. have for at blive
medium stegt.

Jeg har tænkt mig at jokke et stegetermometer i den, men snakker vi en halv
time eller snarere halvanden.

Vi skal have gæster, og det er lidt surt hvis vi skal vente alt for længe
inden mørbraden er færdig. Så ryger der for meget rødvin ned


Hilsen Lotte



 
 
mcloud (14-10-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 14-10-05 13:48

Hej Lotte

Vi snakker ca 20-30 minutter + hviletid.
Hvis du bruger termometer skal du have en temperatur på :
Rødt kød--60 grader
Rosa medium --62 grader
Svagt rosa-- 68 grader
Gennemstegt-- 70 grader
Husk at hviletiden skal være minimum 20 minutter før udskæring.


--
Mvh
mcloud




Lars Knudsen (14-10-2005)
Kommentar
Fra : Lars Knudsen


Dato : 14-10-05 21:24

Hej,

On Fri, 14 Oct 2005 14:47:43 +0200, "mcloud" <kim@lechef.dk> wrote:

>Vi snakker ca 20-30 minutter + hviletid.
>Hvis du bruger termometer skal du have en temperatur på :
>Rødt kød--60 grader
>Rosa medium --62 grader
>Svagt rosa-- 68 grader
>Gennemstegt-- 70 grader
>Husk at hviletiden skal være minimum 20 minutter før udskæring.

Husk også at det er bedst ikke at lette på låget for tit - så et
termometer med ledning så du kan holde styr på temperaturen er en
fordel.

Og... det bliver super lækkert i øvrigt

** Lars

Jens Bruun (15-10-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 15-10-05 19:45

"mcloud" <kim@lechef.dk> skrev i en meddelelse
news:434fa8ee$0$49010$14726298@news.sunsite.dk

> Rødt kød--60 grader
> Rosa medium --62 grader
> Svagt rosa-- 68 grader
> Gennemstegt-- 70 grader
> Husk at hviletiden skal være minimum 20 minutter før udskæring.

Dine temperaturer er imo i overkanten. Jeg ville trække mindst tre grader
fra dine forslag.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 9/25/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste