"Claus Albæk (Kbh.)" wrote:
> halløj...
>
> min bedre halvdel prøver at bilde mig ind at fuldkornspasta og rugbrød
> er ok når man er på en 'nul kulhydrater' jeg stiller mig meget
> skeptisk overfor pasta'en, men hvordan forholder det sig med
> rugbrøden (også fuldkort) og pasta'en når det nu er fuldkorns?
>
> Jeg mener jo selv at begge dele faktisk bør undgås.
Drop det!
Det er IMO alt for besværligt at gå rundt og kalkulere med et acceptabelt
minimum af hurtige kulhydrater. Jeg har valgt totalt at fravælge alle former
for brød, pasta, kartofler og ris eller andet, der er lavet af korn i en
eller anden form.
Jeg ved, at jeg gennem de ting, jeg i øvrigt spiser ikke kan undgå at få en
vis mængde kulhydrater (f.eks. påpegede en her for nogen tid siden at også
kål, tomater m.fl. indeholder kulhydrater). Så man undgår dem ikke
alligevel. Men jeg tror det er lettest, når man gør det enkelt og
konsekvent.
Og så skal jeg da lige indrømme, at jeg har en enkelt helle eller 2: Søndag
morgen nupper jeg et rundstykke - og når jeg mødes sammen med gode venner
hver 14. dag, så nupper jeg én øl. Men resten af tiden, holder jeg mig til
rødvin
.
mvh
Jan
- der efter en foruroligende stilstand i ca. 14 dage igen kan se at vægten
er begyndt at falde.