/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Margarine eller smør i tærtedej
Fra : Karoline Larsen


Dato : 09-09-05 19:09

Da jeg ikke helt kan gennemskue alt det der med fedtstoffer rent
sundhedsmæssigt, prøver jeg at spørge her.
Hvad er sundest når jeg skal lave en tærtedej, smør eller plantemargarine,
og er der evt. et andet alternativ?

Er der desuden nogle der kan henvise til gode sider der fortæller om de
forskellige fedtstoffers fordele og ulemper

mvh Karoline



 
 
Lene (10-09-2005)
Kommentar
Fra : Lene


Dato : 10-09-05 10:02

>
> Er der desuden nogle der kan henvise til gode sider der fortæller om de
> forskellige fedtstoffers fordele og ulemper
>
> mvh Karoline
>
>
Hej Karoline

Jeg har noget materiale omkring "de gode fedtstoffer". Er uddannet
kostvejleder. Hvis du vil have at jeg skal sende det til dig, så skriv igen
her i gruppen, så finder vi ud af noget.
MVH lene



JytteJ (10-09-2005)
Kommentar
Fra : JytteJ


Dato : 10-09-05 14:15


"Karoline Larsen" <kml@SLETgreenleaf.dk> skrev i en meddelelse
news:4321cfb6$0$67264$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Da jeg ikke helt kan gennemskue alt det der med fedtstoffer rent
> sundhedsmæssigt, prøver jeg at spørge her.
> Hvad er sundest når jeg skal lave en tærtedej, smør eller plantemargarine,
> og er der evt. et andet alternativ?

Synes ikke du skal bruge margarine, ihvertfald ikke stegemarg. fordi det er
fuld af hærdet fedtstof og det er ikke sundt.
Hvis du vil bruge en marg. så skal det være med højt fedtstofindhold, ca. 80
% ligesom smør.

Brug økologisk smør. Der er stadig fedt i, men det smager da langt bedre.

Venlig hilsen
JytteJ
>
> Er der desuden nogle der kan henvise til gode sider der fortæller om de
> forskellige fedtstoffers fordele og ulemper
>
> mvh Karoline
>
>



Max (12-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 12-09-05 07:44

Hej

> Brug økologisk smør. Der er stadig fedt i, men det smager da langt bedre.

Jeg foretrækker altså bagemargarine da smør smager harsk i bagværk.

Mvh Max



Jens Bruun (16-09-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 16-09-05 16:44

"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:432523a1$0$171$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk

> Jeg foretrækker altså bagemargarine da smør smager harsk i bagværk.

Det siger vist mere om dine evner som bager end om smør generelt.

Jeg har _aldrig_ oplevet smør smage harsk i bagværk.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 8/30/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Max (16-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 16-09-05 18:18

Hej Jens

>Jeg har _aldrig_ oplevet smør smage harsk i bagværk

Det siger noget om dine smagsløg.

Mvh Max



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408931
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste