/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Let og lækker frokost
Fra : Anja Nielsen


Dato : 04-09-05 20:06

Hej

Jeg får nogle kolleger på besøg lørdag, og efter lidt faglig diskussion er
det meningen at vi skal have lidt indenbords. Jeg har lidt problemer med at
finde på noget så hvis i har nogle ideer så sig frem.

Det må gerne være noget jeg laver dagen før. Hvis ikke skal det være
relativt hurtigt og nemt. Det er lige meget om det er varm eller kold mad.

Anja



 
 
Ralph (04-09-2005)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 04-09-05 22:32

"Anja Nielsen" <troldepus@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:431b45a7$0$167$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg får nogle kolleger på besøg lørdag, og efter lidt faglig diskussion er
> det meningen at vi skal have lidt indenbords. Jeg har lidt problemer med
> at finde på noget så hvis i har nogle ideer så sig frem.
> Det må gerne være noget jeg laver dagen før. Hvis ikke skal det være
> relativt hurtigt og nemt. Det er lige meget om det er varm eller kold mad.

Min frokost idag

Forret:
Ristet toastbrød med varmrøget laks, et par grønne asparges, og lidt
sennepdilddressing

Hovedret: pariserbøf, altså et toastbrød smurt over med et par hundrede gram
hakket okse, tilbehør: hakket syltet rødbede, hakket løg, kapers og en
(pastauriseret) æggeblomme.

dessert:
Friturestegt camembert med brød og solbærsyltetøj.

3 mand MED drikkevarer kr. 580 på "Signesmindes Kro" ved Silkeborg, kan nok
laves for en treidedel i eget køkken

indtaget fra kl 14-15:30 idag, ved aftensmadstid kl. 19:30 var jeg stadig
mæt ovenpå frokosten.


--
venligst
Ralph



Gainsbourg (05-09-2005)
Kommentar
Fra : Gainsbourg


Dato : 05-09-05 00:03

Hvad med at anrette tynder skiver af Carpaccio (kan evt. købes færdigt) på
store tallerkener, drysse flager af hel parmesan, hele friske
basilikumblade, nogle dråber citron, en smule friskkværnet peber og en god
olivenolie over. Dertil et langtidshævet/koldhævet hvedebrød som har stået
siden aftenen før og bliver bagt mens carpaccio'en rettes an? Sæt
efterfølgende 2-3 rigtig gode oste på bordet (fx. en tør ost + en skimmelost
+ brietype. Det kunne være pecorino eller gryere + danablue eller gorgonzola
+ lagret camanbert eller sødmælksbrie) og spis dem med resten af brødet.
Drik en passende rødvin til.

Eller alternativt en tærte. Lav en klassisk tærtebund og forbag den. Fyld en
pose flødestuvet spinat i (færdig fra frost) og drys tommelfinger store
stykker af gorgonzola, roque fort og mozzerella i. Gratiner med ost og bag i
ovn. Lunes på dagen og serveres med en hjemmelavet, italiensk tunmousse med
capers og en salat af skivede, solmodne tomater lagt skiftevis med tynde
skiver frisk mozzerella, friske basilikumblade og marineret med balsamico
edikke, olivenolie, salt, peber og lidt citron.

Eller køb nogle friske figner fra grønthandleren (ikke alt for modne) og
server dem enkelt anrettet på en tallerken med en skive rigtig god
parmaskinke. Til hovedret en cremet suppe - fx. en smuk, orange
gulerodssuppe på løg, gulerødder, smør og timian - med en skefuld creme
fraiche og en kvist timian i midten af hver skål. Lav den dagen før og
server den en smule koldere end stuetemperatur. Giv et godt, friskbagt brød
til.

God fornøjelse - sig til hvis du skal bruge mere detaljerede opskrifter

Med venlig hilsen
Gainsbourg



waga.eve@gmail.com (07-09-2005)
Kommentar
Fra : waga.eve@gmail.com


Dato : 07-09-05 11:28

Hej Anja

Du kan let finde inspiration til mad lavning og lede efter gode
opskrifter på www.opskrifter.dk

flotte billeder, let forklaring og fremgangsmåde samt
energi-beregning.

vh.
Christian


Anja Nielsen (11-09-2005)
Kommentar
Fra : Anja Nielsen


Dato : 11-09-05 18:40

Hej

Tak for alle de gode råd, jeg lavede porre tærte med salat og flute. Hvilket
var en stor succes

god aften

Anja

<waga.eve@gmail.com> wrote in message
news:1126088894.418414.261390@g14g2000cwa.googlegroups.com...
Hej Anja

Du kan let finde inspiration til mad lavning og lede efter gode
opskrifter på www.opskrifter.dk

flotte billeder, let forklaring og fremgangsmåde samt
energi-beregning.

vh.
Christian



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408932
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste