/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvide pletter på gær
Fra : Ditte


Dato : 22-08-05 10:17

Hej

Jeg har købt 4 pakker gær, som skulle kunne holde sig tild en 29. august,
altså en del dage endnu. Men der er kommet hvide pletter på gæret. Har det
noget at sige?

Venlig hilsen Ditte



 
 
Inger Pedersen (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 22-08-05 11:11


"Ditte" <dittehansen@---tamuin.dk> skrev i en meddelelse

> Jeg har købt 4 pakker gær, som skulle kunne holde sig tild en 29. august,
> altså en del dage endnu. Men der er kommet hvide pletter på gæret. Har det
> noget at sige?

Nej.
Men gæren skal nok ikke gemmes forfærdelig meget længere.

Hilsen Inger



Leo (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Leo


Dato : 22-08-05 11:49

Jeg har også set det af og til - det betyder dog ikke noget for brugen -
brødet hæver fint.
Men hvad er det egentlig? Er det gæren, der gærer?
Det kunne godt ligne nydannet skimmel.



Kim Schulz (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 22-08-05 13:53

On Mon, 22 Aug 2005 12:48:33 +0200
"Leo" <fupkonto@hotmail.dk> wrote:

> Jeg har ogs_ set det af og til - det betyder dog ikke noget for
> brugen - br_det h_ver fint.
> Men hvad er det egentlig? Er det g_ren, der g_rer?
> Det kunne godt ligne nydannet skimmel.

Det er mig bekendt døde gærceller og i den lille mængde der er i de
hvide pletter så skulle det ingen betydning have. jeg bruger det i
hvert fald altid selv om de er der.

nicka (23-08-2005)
Kommentar
Fra : nicka


Dato : 23-08-05 07:09

"Ditte" skrev d. 22-08-05 10:17 dette indlæg :
> Hej
>
> Jeg har købt 4 pakker gær, som skulle kunne holde sig tild en 29.
august,
> altså en del dage endnu. Men der er kommet hvide pletter på gæret. Har
det
> noget at sige?
>
> Venlig hilsen Ditte
>
> Hej Ditte,

Det håber jeg ikke for jeg tror jeg har bagt, og spist adskillige
hundrede brød gennem årene altså bagt med hvidplettet gær, og aldrig
fejlet noget.

Mon ikke det er en form for skimmel ligesom på en brieost f.eks? Hvis
det er mug du tænker på, d.v.s at der kan komme problemer senere hen må
jeg blive dig svar skyldig, men tror simpelthen bare at det er når gæren
har ligget lidt længe der kommer pletter. Jeg har som skrevet observeret
dem mange mange gange.

Mvh Nicka

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste