/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fiskesuppe
Fra : Preben Bech Badstrue


Dato : 18-08-05 14:43

Vi har på en restaurant fået en fiskesuppe, der smagte bedre end vor mors
derhjemme.
Er der nogen, der kan give gode ideer til en god rund, blød og fyldig
fiskesuppe , der
kan gå til en meget fin hvidvin?
PB




 
 
Torben Madsen (18-08-2005)
Kommentar
Fra : Torben Madsen


Dato : 18-08-05 15:25

Hej Preben

Jeg laver fiskesuppe på følgende måde.



Fiskesuppe.



Til 4 personer.



1.5 kg blandede fiske ben og hoveder, fx torsk, rødspætte, pighvar, ising,
laks. Men der må ikke være sild eller makrel i mellem.



3 store gulerødder i skiver

2 løg fint snittet

1 porre

lidt selleri

1 pastinak

5 champignon i skiver

2 laurbærblade

2 fed hvidløg

salt

peber

0,5 l. hvidvin

0,5 l. vand.

0,5 l piskefløde



Sutter alt det grønne let, det må ikke tage farve. Kom fiskeben i gryden
sammen med alt væsken og krydderier. Lad det koge i max 25 minutter. Si alt
væden over i en anden gryde, tilsæt fløden og lad det koge ind til ca. det
halve.



Kom små mundrette stykker koge fast fisk i sammen med lidt fint snittet
porre ringe.



Mvh

torben

"Preben Bech Badstrue" <badstue@stribnet.dk> skrev i en meddelelse
news:dc203$43049066$3e3d87b7$7846@news.arrownet.dk...
> Vi har på en restaurant fået en fiskesuppe, der smagte bedre end vor mors
> derhjemme.
> Er der nogen, der kan give gode ideer til en god rund, blød og fyldig
> fiskesuppe , der
> kan gå til en meget fin hvidvin?
> PB
>
>
>



J.A.F. Pedersen (18-08-2005)
Kommentar
Fra : J.A.F. Pedersen


Dato : 18-08-05 15:59

Preben Bech Badstrue skrev blandt andet:

> Er der nogen, der kan give gode ideer til en god rund, blød og fyldig
> fiskesuppe, der kan gå til en meget fin hvidvin?

Ja, en Bouillabaisse suppe som denne

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=1816513

Croûtonerne (ristede brødskiver) gnides i hvidløg, ristes i ovnen og lægges
i bunden af hver tallerken ved servering. Det er godt med stænk af god
olivenolie i den færdige suppe ved servering.

JAF






JytteJ (21-08-2005)
Kommentar
Fra : JytteJ


Dato : 21-08-05 13:53


"Preben Bech Badstrue" <badstue@stribnet.dk> skrev i en meddelelse
news:dc203$43049066$3e3d87b7$7846@news.arrownet.dk...
> Vi har på en restaurant fået en fiskesuppe, der smagte bedre end vor mors
> derhjemme.
> Er der nogen, der kan give gode ideer til en god rund, blød og fyldig
> fiskesuppe , der
> kan gå til en meget fin hvidvin?

Jeg kunne forstille mig noget god fiskefond ville være godt. Kan købes hos
www.skagenfood.dk

JytteJ
> PB
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste