/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pizza opskrifter ??? nye ideer søges
Fra : Janner


Dato : 16-08-05 08:53

Mangler lidt nye ideer ...

--
Hygge

Jan



 
 
IMB (16-08-2005)
Kommentar
Fra : IMB


Dato : 16-08-05 09:21

"Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> wrote in news:43019ac3$0$1177$ba624c82
@nntp02.dk.telia.net:

> Mangler lidt nye ideer ...
>

Hvad plejer du at gøre? Mener du til toppings eller til bunden?

--
Inger Marie Brunsgaard
Please remove "nospam_" from my email adress if you reply to my message

Janner (16-08-2005)
Kommentar
Fra : Janner


Dato : 16-08-05 09:39


www.gugmc.dk
"IMB" <im@nospam_brunsgaard.dk> wrote in message
news:Xns96B46942AE3EDimnospambrunsgaarddk@62.243.74.162...
> "Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> wrote in
> news:43019ac3$0$1177$ba624c82
> @nntp02.dk.telia.net:
>
>> Mangler lidt nye ideer ...
>>
>
> Hvad plejer du at gøre? Mener du til toppings eller til bunden?


Toppings ,,,,,, ! ja det er her jeg mangler ideer



IMB (16-08-2005)
Kommentar
Fra : IMB


Dato : 16-08-05 16:57

"Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> wrote in news:4301a5b5$0$1175
$ba624c82@nntp02.dk.telia.net:

>
> www.gugmc.dk
> "IMB" <im@nospam_brunsgaard.dk> wrote in message
> news:Xns96B46942AE3EDimnospambrunsgaarddk@62.243.74.162...
>> "Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> wrote in
>> news:43019ac3$0$1177$ba624c82
>> @nntp02.dk.telia.net:
>>
>>> Mangler lidt nye ideer ...
>>>
>>
>> Hvad plejer du at gøre? Mener du til toppings eller til bunden?
>
>
> Toppings ,,,,,, ! ja det er her jeg mangler ideer
>
>
>

Kebab og salat med creme fraise. Vores lokale pizzaria laver dem og de
er gode.

Jeg har hørt om pizza med spejlæg og/eller bearnaise sovs. Jeg har ikke
smagt dem.

chery-tomater og peberfrugter er lækre.

Eller hvad med asiatisk pizza? Lav microfrikadeller marineret i soja,
ingefær ol

--
Inger Marie Brunsgaard
Please remove "nospam_" from my email adress if you reply to my message

Torben Bjørgheim Abi~ (16-08-2005)
Kommentar
Fra : Torben Bjørgheim Abi~


Dato : 16-08-05 17:04

"IMB" <im@nospam_brunsgaard.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns96B4B68E1B075imnospambrunsgaarddk@62.243.74.162...
> Kebab og salat med creme fraise. Vores lokale pizzaria laver dem og de
> er gode.
>
> Jeg har hørt om pizza med spejlæg og/eller bearnaise sovs. Jeg har ikke
> smagt dem.
>
> chery-tomater og peberfrugter er lækre.
>
> Eller hvad med asiatisk pizza? Lav microfrikadeller marineret i soja,
> ingefær ol


Eli, Eli, lama sabaktani!
--
venlig hilsen
Torben Abildgaard



Mille (16-08-2005)
Kommentar
Fra : Mille


Dato : 16-08-05 19:24


"Torben Bjørgheim Abilgaard" <toa@bt.dk> skrev i en meddelelse
news:43020e72$0$8905$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> "IMB" <im@nospam_brunsgaard.dk> skrev i en meddelelse
> news:Xns96B4B68E1B075imnospambrunsgaarddk@62.243.74.162...
> > Kebab og salat med creme fraise. Vores lokale pizzaria laver dem og de
> > er gode.
> >
> > Jeg har hørt om pizza med spejlæg og/eller bearnaise sovs. Jeg har ikke
> > smagt dem.
> >
> > chery-tomater og peberfrugter er lækre.
> >
> > Eller hvad med asiatisk pizza? Lav microfrikadeller marineret i soja,
> > ingefær ol
>
>
> Eli, Eli, lama sabaktani!

...det er fuldbragt.... hehe




-V- (16-08-2005)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 16-08-05 20:18

IMB wrote:
> Kebab og salat med creme fraise. Vores lokale pizzaria laver dem og de
> er gode.

Hvor er pizzakarakteren i det forslag?
IMO er det en fuldstændig afskyelig forvanskning af pizzesjæl.

> Jeg har hørt om pizza med spejlæg og/eller bearnaise sovs. Jeg har
> ikke smagt dem.

Hvor er pizzakarakteren i det forslag?

> chery-tomater og peberfrugter er lækre.

Now we're talking.

> Eller hvad med asiatisk pizza? Lav microfrikadeller marineret i soja,
> ingefær ol

Igen, hvad har det med pizza at gøre?



Janner, du har naturligvis prøvet kartoffelpizza med rosmarin og en
ordentlig olivenolie?





-V-



Margrete Johansen (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 17-08-05 05:41

> Janner, du har naturligvis prøvet kartoffelpizza med rosmarin og en
> ordentlig olivenolie?


Rå eller hvad? Altså, jeg er med på at vi snakker papirstynde skiver....

Margrete


--
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 444 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk



-V- (17-08-2005)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 17-08-05 16:18

Margrete Johansen wrote:
>> Janner, du har naturligvis prøvet kartoffelpizza med rosmarin og en
>> ordentlig olivenolie?
>
> Rå eller hvad? Altså, jeg er med på at vi snakker papirstynde
> skiver....

Helt fine skiver, evt. blancheret, og så i lag på bunden med masser af
rosmarin og rigelige mængder olie.





-V-



IMB (17-08-2005)
Kommentar
Fra : IMB


Dato : 17-08-05 07:52

"-V-" <Diplomaten@snotmail.com> wrote in
news:DZqMe.71$QS1.69@news.get2net.dk:

> IMB wrote:
>> Kebab og salat med creme fraise. Vores lokale pizzaria laver dem og
>> de er gode.
>
> Hvor er pizzakarakteren i det forslag?

Tja.. på en 13 skala ville jeg nok give den 11 for god og selvstændig
præsentation.


> IMO er det en fuldstændig afskyelig forvanskning af pizzesjæl.

Du mener vek pizzAsjæl?

Jeg var ikke klar over at pizzaer besad en sjæl, men hvis de gør så
kommer dem med gorgonzola i Helvede.

>
>> Jeg har hørt om pizza med spejlæg og/eller bearnaise sovs. Jeg har
>> ikke smagt dem.
>
> Hvor er pizzakarakteren i det forslag?

Jeg ville give den 05. Der blev lavet et forsøg men den dumpede.

>
>> chery-tomater og peberfrugter er lækre.
>
> Now we're talking.
>
>> Eller hvad med asiatisk pizza? Lav microfrikadeller marineret i soja,
>> ingefær ol
>
> Igen, hvad har det med pizza at gøre?


Der blev spurgt efter nye ideer uden at fortælle hvad de gamle ideer
var. Hvorfor må pizzaer ikke blive udsat for nytænkning?

> Janner, du har naturligvis prøvet kartoffelpizza med rosmarin og en
> ordentlig olivenolie?


Mmmm flødekartofler med rosmarin og brød til

--
Inger Marie Brunsgaard
Please remove "nospam_" from my email adress if you reply to my message

-V- (17-08-2005)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 17-08-05 16:17

IMB wrote:
>>> Kebab og salat med creme fraise. Vores lokale pizzaria laver dem og
>>> de er gode.
>
> Tja.. på en 13 skala ville jeg nok give den 11 for god og selvstændig
> præsentation.

Det vil ikke undre dig at høre at jeg er lodret uenig med dig i den
betragtning.

>> IMO er det en fuldstændig afskyelig forvanskning af pizzesjæl.
>
> Du mener vek pizzAsjæl?

Kevin Edelvang, vil du tage dig af denne her?

> Jeg var ikke klar over at pizzaer besad en sjæl, men hvis de gør så
> kommer dem med gorgonzola i Helvede.

Endnu et punkt, som vi er uenige om.

>>> Jeg har hørt om pizza med spejlæg og/eller bearnaise sovs. Jeg har
>>> ikke smagt dem.
>>
>> Hvor er pizzakarakteren i det forslag?
>
> Jeg ville give den 05. Der blev lavet et forsøg men den dumpede.

Godt, så er der håb for dig endnu.

> Der blev spurgt efter nye ideer uden at fortælle hvad de gamle ideer
> var. Hvorfor må pizzaer ikke blive udsat for nytænkning?

Nytænkning?
Det skulle gerne være et skridt frem i den gastronomiske evolution, og det
er en kebabpizza med salat satme ikke. Pardon my french.

>> Janner, du har naturligvis prøvet kartoffelpizza med rosmarin og en
>> ordentlig olivenolie?
>
> Mmmm flødekartofler med rosmarin og brød til

Prøv den, det vil du ikke fortryde.





-V-



Kåre Nejmann (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Kåre Nejmann


Dato : 17-08-05 16:59

"-V-" <Diplomaten@snotmail.com> wrote:

>>> IMO er det en fuldstændig afskyelig forvanskning af pizzesjæl.
>>
>> Du mener vek pizzAsjæl?
>
>Kevin Edelvang, vil du tage dig af denne her?

Jeg vil da gerne kommentere lidt.

Emnet har været oppe før her i gruppen:
http://groups.google.com/group/dk.kultur.sprog/browse_frm/thread/3f207f830a7c502f/7ba1011120127f93?lnk=st&q=pizzaria+pizzeria+group:dk.*&rnum=1&hl=en#7ba1011120127f93

Det korte resume af den tråd er nogenlunde, at på italiensk hedder det
pizza i ental og pizze i flertal. Altså 1 pizza, 2 pizze.

Endelsen -eria betyder butik på italiensk:
profumo/profumeria (parfumebutik)
libro/libreria (bogbutik)
gioiello/gioielleria (juvelbutik)

og derfor også

pizza/pizzeria

Men deri mener jeg ikke, man kan finde noget argument for at kalde det
"pizzesjæl". Ifølge Dansk Sprognævn (www.dsn.dk) hedder det en pizza
(flere pizzaer), og derfor må ordet også blive "pizzasjæl" på korrekt
dansk.
At Dansk Sprognævn har "pizzeria" med i Retskrivningsordbogen skyldes
formentligt, at hele ordet er "importeret" fra italiensk.


>Det skulle gerne være et skridt frem i den gastronomiske evolution, og det
>er en kebabpizza med salat satme ikke. Pardon my french.

Nu er smag jo ikke en objektiv sag...

--
mvh Kåre

IMB (17-08-2005)
Kommentar
Fra : IMB


Dato : 17-08-05 21:28

Kåre Nejmann <nospam@kan.dk> wrote in
news:hqm6g1pbhrora4m5bba8ld2fp4q0kno8l9@4ax.com:

> "-V-" <Diplomaten@snotmail.com> wrote:
>
>>>> IMO er det en fuldstændig afskyelig forvanskning af pizzesjæl.
>>>
>>> Du mener vek pizzAsjæl?
>>
>>Kevin Edelvang, vil du tage dig af denne her?
>
> Jeg vil da gerne kommentere lidt.
>
> Emnet har været oppe før her i gruppen:
> http://groups.google.com/group/dk.kultur.sprog/browse_frm/thread/3f207
f
> 830a7c502f/7ba1011120127f93?lnk=st&q=pizzaria+pizzeria+group:dk.
*&rnum=
> 1&hl=en#7ba1011120127f93
>
> Det korte resume af den tråd er nogenlunde, at på italiensk hedder det
> pizza i ental og pizze i flertal. Altså 1 pizza, 2 pizze.


Betyder det så at hvis man siger pizzesjæl, så deles flere pizzaer om
den samme sjæl? Ellers vil man jo f.eks. sige menneskesjæl og ikke
menneskeRsjæl.

Men tak for redegørelsen.

>>Det skulle gerne være et skridt frem i den gastronomiske evolution, og
>>det er en kebabpizza med salat satme ikke. Pardon my french.
>
> Nu er smag jo ikke en objektiv sag...
>

Næ... men smag er nu alligevel ret sjov at diskutere, hvis man altså
bevæger sig væk fra "nej/jo" diskusionen. F.eks. mener jeg ikke at
nytænkning nødvendigvis er fremskridt og f.eks. mener jeg at der ikke
findes en pizzasjæl og hvis det smager godt og det ligner en pizza -
jamen så er det jo nok en god pizza.

Det er jo ikke fordi at vi her diskuterer vanhelligelser som f.eks.
vegetarisk chili con carne eller spinat-lasagne

Iøvrigt så er det absolut værste jeg nogensinde har været udsat for rent
pizzavis (ud over den med gorgonzola jeg engang bestilte) en pepperoni
pizza hvor der var kommet 3-stjernet salami på. Af de store. Det var på
en pizzaria jeg fik den (af alle steder). Frygteligt!

--
Inger Marie Brunsgaard
Please remove "nospam_" from my email adress if you reply to my message

-V- (17-08-2005)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 17-08-05 23:14

IMB wrote:
> F.eks. mener jeg ikke at nytænkning nødvendigvis er fremskridt

Gælder det også omvendt: fremskridt er ikke nødvendigvis nytænkning?

> hvis det smager godt og det ligner en pizza - jamen så er det jo nok en
> god pizza.

OK, så det er universelt gældende for mad, sådan som du præsenterer det der.

Så noget der ligner en bøf og smager godt, det er en god bøf, uagtet om den
er lavet af soya, selleri, maskinudbenet halskød eller tartar?

> Iøvrigt så er det absolut værste jeg nogensinde har været udsat for
> rent pizzavis (ud over den med gorgonzola jeg engang bestilte)

Jeeez, du disser min yndlingspizza.

> pepperoni pizza hvor der var kommet 3-stjernet salami på. Af de
> store. Det var på en pizzaria jeg fik den (af alle steder).
> Frygteligt!

Ja, det lyder næsten ligeså slemt som kebabpizza med salat og creme fraiche.






-V-



IMB (18-08-2005)
Kommentar
Fra : IMB


Dato : 18-08-05 20:14

"-V-" <Diplomaten@snotmail.com> wrote in
news:EEOMe.21$n32.13@news.get2net.dk:

> IMB wrote:
>> F.eks. mener jeg ikke at nytænkning nødvendigvis er fremskridt
>
> Gælder det også omvendt: fremskridt er ikke nødvendigvis nytænkning?

Helt sikkert... F.eks. var ubåden jo et teknisk fremskidt, men en vis
fransk herre ved navn Jules Verne havde jo tænkt den op mange år
forinden.

For at fremskridt kan finde sted er der mange ydre forhold der skal gøre
sig gældende (politisk, religiøst, finansielt etc) så tanken eller
teorien, der ligger bag fremskridtet kan udemærket godt være ret gammel.

>
>> hvis det smager godt og det ligner en pizza - jamen så er det jo nok
>> en god pizza.
>
> OK, så det er universelt gældende for mad, sådan som du præsenterer
> det der.
>
> Så noget der ligner en bøf og smager godt, det er en god bøf, uagtet
> om den er lavet af soya, selleri, maskinudbenet halskød eller tartar?


Nu ligger du en anden betydning af ordet "god" i munden på mig (i hvert
tilfælde faldt det mig ikke ind du kunne fortolke mig udsagn således).
En god pizza skal naturligvis bestå af gode råvarer for at være god -
jeg har aldrig hævdet andet. God salat, god kebab og god creme fraise


>
>> Iøvrigt så er det absolut værste jeg nogensinde har været udsat for
>> rent pizzavis (ud over den med gorgonzola jeg engang bestilte)
>
> Jeeez, du disser min yndlingspizza.

Jo.. jeg tænkte jo nok at der er nogen som køber dem, siden de fortsat
er på menukortet.

>
>> pepperoni pizza hvor der var kommet 3-stjernet salami på. Af de
>> store. Det var på en pizzaria jeg fik den (af alle steder).
>> Frygteligt!
>
> Ja, det lyder næsten ligeså slemt som kebabpizza med salat og creme
> fraiche.
>

Nej, det var værre fordi mine forventninger ikke blev indfriet. Og fordi
at 3-stjernet salami jo ikke er det samme som en pepperoni. Jeg mener nu
godt at man kan bruge anden spegepølse end pepperoni på en pizza - men
det bliver det ikke til en pepperoni pizza af. Men denne pizza lignede
mest en skolemadpakke der havde ligger for længe i solen.


--
Inger Marie Brunsgaard
Please remove "nospam_" from my email adress if you reply to my message

-V- (17-08-2005)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 17-08-05 23:03

Kåre Nejmann wrote:
>>> Du mener vek pizzAsjæl?
> Emnet har været oppe før her i gruppen:
> http://groups.google.com/group/dk.kultur.sprog/browse_frm/thread/3f207f830a7c502f/7ba1011120127f93?lnk=st&q=pizzaria+pizzeria+group:dk.*&rnum=1&hl=en#7ba1011120127f93
>
> Det korte resume af den tråd er nogenlunde, at på italiensk hedder det
> pizza i ental og pizze i flertal. Altså 1 pizza, 2 pizze.

I stand corrected, tak.

>> Det skulle gerne være et skridt frem i den gastronomiske evolution,
>> og det er en kebabpizza med salat satme ikke. Pardon my french.
>
> Nu er smag jo ikke en objektiv sag...

Nu ved jeg ikke om du nogensinde har lagt mærke til mine holdninger i denne
gruppe før, men lige præcis det udsagn er jeg helt enig med dig i.
Læg mærke til, at jeg allerede i min første post giver udtryk for at det er
*min* mening, underforstået at den ikke nødvendigvis deles af andre.




-V-





Kevin Edelvang (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 17-08-05 23:40

Kåre Nejmann wrote:

> "-V-" <Diplomaten@snotmail.com> wrote:

>> Kevin Edelvang, vil du tage dig af denne her?

> Men deri mener jeg ikke, man kan finde noget argument for at kalde det
> "pizzesjæl". Ifølge Dansk Sprognævn (www.dsn.dk) hedder det en pizza
> (flere pizzaer), og derfor må ordet også blive "pizzasjæl" på korrekt
> dansk.

Jeg er ked af det, -V-, men jeg er helt enig med Kåre. Pizza hedder pizza på
dansk. Og flere pizzaer hedder sådan. Det må derfor hedde pizzasjæl. På
italiensk ville formen "pizza" også bevares i et sådant udtryk, idet
"pizzasjæl" vil hedde "l'anima della pizza".

Kåre redegør fint for sagen.

På de øvrige punkter er vi helt enige. Simpel, original pizza er så lækker,
at der ikke er grund til at ødelægge den ved at smide alt muligt klamt på


Mvh
Kevin Edelvang



Mus (18-08-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 18-08-05 11:19


> På de øvrige punkter er vi helt enige. Simpel, original pizza er så
lækker,
> at der ikke er grund til at ødelægge den ved at smide alt muligt klamt på
>
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
>

Hvor er det dejligt vi alle har forskellig smag og der er pizzatyper til os
alle

LN (som elsker pizza med parmaskinke, friskhøvlet parmesan og rucola)



Torben Bjørgheim Abi~ (18-08-2005)
Kommentar
Fra : Torben Bjørgheim Abi~


Dato : 18-08-05 11:45

"Mus" <Bastian@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:4304644c$0$25985$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...

> Hvor er det dejligt vi alle har forskellig smag og der er pizzatyper til
os
> alle


Spørgsmålet er kun, om det stadig er en pizza, når der er biksemad+ bernaise
eller leverpostej+rødbeder på?
--
venlig hilsen
Torben Abildgaard



Mus (18-08-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 18-08-05 12:00


"Torben Bjørgheim Abilgaard" <toa@bt.dk> skrev i en meddelelse
news:430466c1$0$8895$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> "Mus" <Bastian@sol.dk> skrev i en meddelelse
> news:4304644c$0$25985$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> > Hvor er det dejligt vi alle har forskellig smag og der er pizzatyper til
> os
> > alle
>
>
> Spørgsmålet er kun, om det stadig er en pizza, når der er biksemad+
bernaise
> eller leverpostej+rødbeder på?
> --
> venlig hilsen
> Torben Abildgaard
>
>

Jeg ved ikke hvad definitionen på pizza er - om det er fladt brød med fyld
bagt i ovn eller der er en anden. Men personligt betyder det ikke så meget
for mig - bare det smager mine smagsløg. Hvis dem der kan lide pizza med
kebab og salat vil kalde det en pizza er jeg ligeglad. Kalder den også selv
en pizza. Personligt kan jeg også bedre lide en pizza med kebab og salat end
dem man kan få med et kæmpe lag skinkestrimler - det er simpelthen det
værste.

Jeg synes bare at det er dejligt at der er forskellig smag. Smag kan ikke
diskutteres, selv om det kan være sjovt alligevel

LN



Jørgen Hess (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 17-08-05 08:13


"-V-" <Diplomaten@snotmail.com> skrev i en meddelelse
news:DZqMe.71$QS1.69@news.get2net.dk...
>
> Hvor er pizzakarakteren i det forslag?
>
> Hvor er pizzakarakteren i det forslag?
>
>
> Now we're talking.
>
>
> Igen, hvad har det med pizza at gøre?
>
>
>
>
> -V-
>
>
Der findes vel kun én pizza, nemlig den med tomat, basilikum og ost og som
der findes et historisk maleri af i Napoli.

Alt andet er affarter af pizza. Derfor kan intet være "ulovligt".

mvh
Jørgen



-V- (17-08-2005)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 17-08-05 16:18

Jørgen Hess wrote:
> Der findes vel kun én pizza, nemlig den med tomat, basilikum og ost
> og som der findes et historisk maleri af i Napoli.

Tror du at Romerne er enige i den afgørelse....





-V-



Jørgen Hess (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 17-08-05 17:14


"-V-" <Diplomaten@snotmail.com> skrev i en meddelelse
news:bzIMe.42$ld6.13@news.get2net.dk...
> Jørgen Hess wrote:
>> Der findes vel kun én pizza, nemlig den med tomat, basilikum og ost
>> og som der findes et historisk maleri af i Napoli.
>
> Tror du at Romerne er enige i den afgørelse....
>
>
>
>
>
> -V-
>
Sikkert ikke, men historien skulle være at Napoli pizzaen sammen med
napolitanerne kom til heksekedlen New York, der undergik den diverse
forandringer før at pizzaen kom tilbage til Italien igen og blev kendt i det
ganske land. Turister fra alverdens andre lande fik så kendskab til pizzaen.

mvh
Jørgen



Max (16-08-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 16-08-05 19:10

Hej Jan

> Mangler lidt nye ideer ...

Det er jo ikke nemt når man ikke kender dine gamle ideer.

Men et par ting kan være:

Røget muslinger
Tun i olie
Ansjoser
Røget sild
Hummerhaler
Store rejer
Kammuslinger
Artiskokbunde
Slå et par æg ud på den når den er næsten færdig
Annanasskiver
Halve syltede ferskner
Tørrede dadler

Ja der er mange ideer, tøm køleskabet og prøv noget nyt.

Mvh Max



Renate Jacobsen (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 17-08-05 09:39


"Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> skrev i en meddelelse
news:43019ac3$0$1177$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Mangler lidt nye ideer ...
>
> --
> Hygge
>
> Jan

Hej Jan,

Nytænkning er det næppe, men jeg kan varmt anbefal følgende:

Pizzabund med tomat og ost (som vanligt), herpå rå kalvemørbrad i meget
tynde skiver (ko kan også bruges, men bliver en smule mere kraftigt i
smagen), løg, chili og en smule gorgonzola.

Det er bare mums!


--
Mvh. Renate
____________________________
Se mine billeder på www.renate.dk




finn (23-08-2005)
Kommentar
Fra : finn


Dato : 23-08-05 16:17

vi har en såkaldt fusionspizza:
½ durum, ½ pizzamel og 30 g gær, vand og lidt olie
hviler i køleskabet en times tid

samtidig med dette steger jeg store kartoffelskiver i olie på panden drysset
med hvidløg, salt og peber

når disse er møre, lægges de op på papir for at få suget overskydende fedt

derefter får aubergine skiverne samme tur

dejen rulles ud i "portionsanretninger", dækkes med mascarpone, evt
hvidløgssmøreost i stedet for, kartofler, auberginer, tomater og lidt ost

fuld hammer i ovnen
MUMS
Finn


"Renate Jacobsen" <post@renate.dk> skrev i en meddelelse
news:4302f7c8$0$157$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> skrev i en meddelelse
> news:43019ac3$0$1177$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>> Mangler lidt nye ideer ...
>>
>> --
>> Hygge
>>
>> Jan
>
> Hej Jan,
>
> Nytænkning er det næppe, men jeg kan varmt anbefal følgende:
>
> Pizzabund med tomat og ost (som vanligt), herpå rå kalvemørbrad i meget
> tynde skiver (ko kan også bruges, men bliver en smule mere kraftigt i
> smagen), løg, chili og en smule gorgonzola.
>
> Det er bare mums!
>
>
> --
> Mvh. Renate
> ____________________________
> Se mine billeder på www.renate.dk
>
>
>



Padre (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Padre


Dato : 17-08-05 10:23

Hvad med at simre strimler af rød peberfrugt med noget aceto
balsamico, hertil svampe, udblødte og grofthakkede soltørrede tomater
og lidt "anderledes" ost, en lille smule gruyere fx.

padre


Mus (17-08-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 17-08-05 17:38


"Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> skrev i en meddelelse
news:43019ac3$0$1177$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Mangler lidt nye ideer ...
>
> --
> Hygge
>
> Jan

Jeg er personligt vild med pizza med tomatsovs,parmaskinke, Frisk revet
parmesan i store flager både før og efter bagning, frisk rucola og
olivenolie. Har ikke selv prøvet at lave den men har smagt den på en
Italiens restaurant og det var bare guf.

LN




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste