/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hurtig hjælp ang. blomkål
Fra :
Heidi Bech Petersen
Dato :
04-08-05 16:52
Hej NG
Vi skal have hamburgerryg i aften og jeg har købt og vil servere et helt
blomkålshoved dertil... Øhmmm.. så er det bare lige det, at jeg ikke ved,
hvor lang tid det skal have, så det ikke bliver for kogt men stadig med lidt
bid i.... Er der nogen med et hurtig svar... På forhånd tak for hjælpen...
Mvh Heidi
Inger Pedersen (
04-08-2005
)
Kommentar
Fra :
Inger Pedersen
Dato :
04-08-05 19:11
"Heidi Bech Petersen" <hbFJERNMIG@petersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> Vi skal have hamburgerryg i aften og jeg har købt og vil servere et helt
> blomkålshoved dertil... Øhmmm.. så er det bare lige det, at jeg ikke ved,
> hvor lang tid det skal have, så det ikke bliver for kogt men stadig med
> lidt bid i.... Er der nogen med et hurtig svar... På forhånd tak for
> hjælpen...
Det er formentlig for sent - men grundlæggende mærker du dig frem.
Giv blomkålen 3 - 5 min efter størrelse i mikroovnen på en tallerken, en
spsk vand og en skål over
- eller 10 min. i en gryde med låg og ½ dl vand. Skru ned, når låget hopper.
I begge tilfælde: Stik med en gaffel, føles det for hårdt: giv det lidt
mere.
Hilsen Inger
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408934
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.