/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lommeløse pitabrød?
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 30-06-05 21:37

Sønnen har bagt pitabrød efter en skolekøkken-opskrift et par gange. De
smager hammergodt, men det virker ret tilfældigt, om der kommer flotte
lommer i brødene eller ej. Hvordan kan det så være?
Jeg droppede pitabrødsbagningen for år tilbage, fordi jeg heller ikke
kunne
få lommer i. Hvad gør vi forkert?

Venlig hilsen Dikte



--
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 97 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk



 
 
Kim Jensen (30-06-2005)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 30-06-05 22:01

Benedikte Brisson wrote:
> Sønnen har bagt pitabrød efter en skolekøkken-opskrift et par gange. De
> smager hammergodt, men det virker ret tilfældigt, om der kommer flotte
> lommer i brødene eller ej. Hvordan kan det så være?
> Jeg droppede pitabrødsbagningen for år tilbage, fordi jeg heller ikke
> kunne få lommer i. Hvad gør vi forkert?

Jeg ved ikke hvor det går galt for dig, men jeg følger denne opskrift:
http://food4u.dk/opskrift/?id=1262

Og det er endnu ikke mislykkedes. Det kan dog ske, at de ikke "puffer
op" helt ud til kanterne, men når de kommer ud af ovnen og ligger 1-2
minutter, så er de meget medgørlige.

Jeg *tror* at noget af "hemmeligheden" er, at de kommer på en varm plade
med det samme.


--
med venlig hilsen
Kim Jensen
_____________________________________________
Port80.biz // ColorBlender.com // LiteWerx.dk

Rikke & Per (01-07-2005)
Kommentar
Fra : Rikke & Per


Dato : 01-07-05 09:02


"Kim Jensen" <kim@_NOSPAM_litewerx.dk> skrev i en meddelelse
news:42c45d6f$0$78287$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Benedikte Brisson wrote:
>> Sønnen har bagt pitabrød efter en skolekøkken-opskrift et par gange. De
>> smager hammergodt, men det virker ret tilfældigt, om der kommer flotte
>> lommer i brødene eller ej. Hvordan kan det så være?
>> Jeg droppede pitabrødsbagningen for år tilbage, fordi jeg heller ikke
>> kunne få lommer i. Hvad gør vi forkert?
>
> Jeg ved ikke hvor det går galt for dig, men jeg følger denne opskrift:
> http://food4u.dk/opskrift/?id=1262
>
> Og det er endnu ikke mislykkedes. Det kan dog ske, at de ikke "puffer op"
> helt ud til kanterne, men når de kommer ud af ovnen og ligger 1-2
> minutter, så er de meget medgørlige.
>
> Jeg *tror* at noget af "hemmeligheden" er, at de kommer på en varm plade
> med det samme.
>
>
> --
> med venlig hilsen
> Kim Jensen
> _____________________________________________
> Port80.biz // ColorBlender.com // LiteWerx.dk

Ja og at de kommer i ovenen lige med det samme. Jeg bagte for kort tid siden
to plader og den ene ventede til den anden kom ud, resultatet; NUL lommer!!!

Rikke



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste