/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Berberandebryst a la Maison
Fra : KG


Dato : 21-05-05 20:50

Berberandebryst som Huset laver det ....

Brysterne ridses i skindsiden - brunes på en dyb pande eller gryde som når
man laver brunede Kartofler .... efter omhyggelig bruning dækkes de med vand
og 1½ boullion terning tilsættes og evt. et par laurbærblade hvis man kan
li' den smag.
Koges i ca. 5 Kvarter - kan serveres lune - sovsen laves af skyen - der
serveres hvide kartofler - Franske Kartofler og surt til - gerne Agurkesalat
som hedder Ap'tit fra Beauvais - VELBEKOMME !
Anden bliver naturligvis ikke sprød - men den bevarer en helt fantastisk
smag - i øvrigt kan man købe Andeboullion i bla. Føtex den hedder Oscar og
findes i små sorte dåser af plast.

Billede af tilberedning kan ses på denne link:

http://69.93.100.234/atpic/70/209/0/22719/600.jpg

Med venlig hilsen
Keld
--
Keld Gydum - DK-9900 Frederikshavn
Hjemmeside: www.bangsbo-design.dk
Alle Mail er scannet med AntiVir Personal Edition
Se her: http://www.free-av.com





 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste