/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sild friskfanget og nedfrset HVORDAN????
Fra : Palle Knudsen


Dato : 21-05-05 03:33

Min søn på 11 år har fanget 17 sild, og de er renset og skuppet med
sækkelæred, så de er lige til at smide på panden, så godt og så langt!

Men jeg er week-end far, og ved ikke så meget om madlavning, Kan i hjælpe
mig lidt her? Jeg ved at de skal steges, det har jeg læst på nettet, men
hvad skal jeg komme på og i de skide fisk for at få det hele til at smage
som en "Herre frokost".

Skal der katofler til, eller hvad, og hvilken sovs.

Når jeg steger sildene, kan jeg så bruge stege fedet som bund i sovsen?

Jeg er helt på bar bund.

Kan de evnt. grilles?

Nybegynderen

Palle Knudsen



 
 
marix (21-05-2005)
Kommentar
Fra : marix


Dato : 21-05-05 08:40

Palle Knudsen wrote:
> Min søn på 11 år har fanget 17 sild, og de er renset og skuppet med
> sækkelæred, så de er lige til at smide på panden, så godt og så langt!
>
> Men jeg er week-end far, og ved ikke så meget om madlavning, Kan i hjælpe
> mig lidt her? Jeg ved at de skal steges, det har jeg læst på nettet, men
> hvad skal jeg komme på og i de skide fisk for at få det hele til at smage
> som en "Herre frokost".
>
> Skal der katofler til, eller hvad, og hvilken sovs.
>
> Når jeg steger sildene, kan jeg så bruge stege fedet som bund i sovsen?
>
> Jeg er helt på bar bund.
>
> Kan de evnt. grilles?
>
> Nybegynderen
>
> Palle Knudsen
>
>
hej palle.
jeg ville smørre et tyndt lag sennep på indersiden af fileterne (dijon
eller taffel), drysse med frisk hakket persille (enten lægge en lignende
filet ovenpå, altså mave mod mave eller bukke fra toppen mod bunden,
sørge for at give den et tryk, så den holder formen på panden.) vende
dem i rugmel og stege dem i smør på panden. drys med salt og peber.
jeg ville servere hvide kartofler til og en persillesauce. jeg ville
ikke bruge smøret fra panden, da der ofte er nogle sorte rugmelsrester
i, og det smager ikke godt i saucen.
jeg ville lave en opbagt sauce og tilsætte persillen lige før servering
så den holder den flotte farve.
nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor sultne i er, men er der nogle tilovers
efter frokost ville jeg lave en eddikelage af:
1 dl eddike
1 dl sukker
1 dl vand
løgringe og peberkorn
skal bare koges op ti sukkeret er opløst. hældes over de stegte sild.
hvis det ikke dækker dem, lav en ny portion og stil på køl til næste dag.
god fornøjelse, marix

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste