/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vild med rabarber
Fra : Peo


Dato : 06-05-05 14:42

Hejsa!

Jeg er vild med den syrlige smag af rabarber... grød, tærter, is - Er det
med rabarber så spiser jeg det.

Hvad er din bedste rabarber-opskrift?

Peo



 
 
Nygaard \(4330\) (06-05-2005)
Kommentar
Fra : Nygaard \(4330\)


Dato : 06-05-05 17:44



> Jeg er vild med den syrlige smag af rabarber... grød, tærter, is - Er det
> med rabarber så spiser jeg det.
>
> Hvad er din bedste rabarber-opskrift?

Hej,

en god opskrift på rabarbermarmelade kunne være:

rens og snit rabarber læg dem i et fad med ca lige dele (vægt) sukker og
lidt kanel

Sæt det i ovnen i en 3-5 timer ved lav varme.

/tue



ThomasB (06-05-2005)
Kommentar
Fra : ThomasB


Dato : 06-05-05 18:30

"Peo" <michael*UNDERWEAR*@swush.com> skrev i en meddelelse
> Jeg er vild med den syrlige smag af rabarber... grød, tærter, is - Er det
> med rabarber så spiser jeg det.
>
> Hvad er din bedste rabarber-opskrift?

Er du gravid?

Rabarber yoghurt smager super, og det skal bare laves med alm. yoghurt, og
stykker af rabarber, gerne kogt let med noget af det der "afbitringsmiddel".
Sød med sukker efter behov.

Mvh Thomas



marix (08-05-2005)
Kommentar
Fra : marix


Dato : 08-05-05 06:56

Peo wrote:
> Hejsa!
>
> Jeg er vild med den syrlige smag af rabarber... grød, tærter, is - Er det
> med rabarber så spiser jeg det.
>
> Hvad er din bedste rabarber-opskrift?
>
> Peo
>
>
her har du min dejlige rabarbertærte.

http://www.marie.dyndns.dk/rabarber.html

har derudover hørt at den gamle krydderurt kvan altid bør indgå i
rabarberopskrifter for at neutralisere oxalsyren.

god fornøjelse, marix

Kent (08-05-2005)
Kommentar
Fra : Kent


Dato : 08-05-05 11:44

> >
> her har du min dejlige rabarbertærte.
>
> http://www.marie.dyndns.dk/rabarber.html
>
> har derudover hørt at den gamle krydderurt kvan altid bør indgå i
> rabarberopskrifter for at neutralisere oxalsyren.
>
> god fornøjelse, marix

Har aldrig hørt om det - køb da bare noget "Nonoxal", som også
neutraliserer syren. Koster ca. 18 kr. for en flaske, og det kan holde
sig i ca. 10 år. Næsten alle købmænd har det.

Til Peo vil jeg da foreslå en god gang rabarbergrød. Det er rigtig guf .
Jeg laver det på "slump", men du kan finde mange opskrifter på det.

Kent.



marix (09-05-2005)
Kommentar
Fra : marix


Dato : 09-05-05 07:54

Kent wrote:
>>her har du min dejlige rabarbertærte.
>>
>>http://www.marie.dyndns.dk/rabarber.html
>>
>>har derudover hørt at den gamle krydderurt kvan altid bør indgå i
>>rabarberopskrifter for at neutralisere oxalsyren.
>>
>>god fornøjelse, marix
>
>
> Har aldrig hørt om det - køb da bare noget "Nonoxal", som også
> neutraliserer syren. Koster ca. 18 kr. for en flaske, og det kan holde
> sig i ca. 10 år. Næsten alle købmænd har det.
>
> Til Peo vil jeg da foreslå en god gang rabarbergrød. Det er rigtig guf .
> Jeg laver det på "slump", men du kan finde mange opskrifter på det.
>
> Kent.
>
>
hej kent.

jeg kendte ikke til nonoxal, men har googlet mig frem til at det
calciumclorid. og selvom kemi i mad er så populært for tiden, så vil
jeg stadig prøve kvan, da den gør at man kan nedsætte sukkertilsætningen
og det skal man jo også tænke på i disse tider.

derudover skulle den også være god for mange andre ting, snue etc. og så
pynter den haven.

http://www.urtegartneriet.dk/Portraetter/Kvan.htm

venlig hilsen marix

Abildgaard 3140 (09-05-2005)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 09-05-05 09:22

Peo wrote:
> Hvad er din bedste rabarber-opskrift?
1 stor rabarber
2 skefulde sukker
3 dråber private reserve (koncentreret lagret jalapenochili) 2003
1 teskefuld vanillesukker


Koges og køles. Kalder det komplot



--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>' www.aass.dk



Herluf Holdt, 3140 (09-05-2005)
Kommentar
Fra : Herluf Holdt, 3140


Dato : 09-05-05 10:35

Abildgaard 3140 skrev:
> Peo wrote:
>> Hvad er din bedste rabarber-opskrift?
> 1 stor rabarber
> 2 skefulde sukker
> 3 dråber private reserve (koncentreret lagret jalapenochili)
> 2003 1 teskefuld vanillesukker

> Koges og køles. Kalder det komplot

Øv! Nu har jeg siddet og ventet på en lejlighed til at fyre en joke
af, angående fejlstavningen rabarberkompot/rabarberkompLot, og
så kom du lige med den. ;·)

--
Med venlig hilsen Herluf Holdt
- en anden rabarberkomplotelsker i 3140 Ålsgårde


Abildgaard 3140 (10-05-2005)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 10-05-05 10:18

Herluf Holdt, 3140 wrote:
> Abildgaard 3140 skrev:
>> Peo wrote:
>>> Hvad er din bedste rabarber-opskrift?
>> 1 stor rabarber
>> 2 skefulde sukker
>> 3 dråber private reserve (koncentreret lagret jalapenochili)
>> 2003 1 teskefuld vanillesukker
>
>> Koges og køles. Kalder det komplot
>
> Øv! Nu har jeg siddet og ventet på en lejlighed til at fyre en joke
> af, angående fejlstavningen rabarberkompot/rabarberkompLot, og
> så kom du lige med den. ;·)

Arhj, så er komplottet da komplet!

En eller anden dag må vores nordkystfidusofraktion - har set, at der er
endnu en misdæder fra dit nabolag - mødes i det akustiske liv, indtage nogle
griller med komplot under afspilning af vinylfiduser.

--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>' www.aass.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste