/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Roastbeef på kuglegrill
Fra :
Juggernaut
Dato :
13-04-05 17:35
Hejsa.
Her på lørdag skal vi have gæster og jeg har besluttet at prøve at grille en
steg for første gang. Det skulle være så moderne og jeg må indrømme at jeg
glæder mig til at prøve det.
Vi skal have grillet en roastbeefpå 1.4kg og jeg må indrømme at jeg er lidt
i tvivl. Jeg har ikke rigtigt kunne finde nogle steder, hvor der står hvor
lang tid den skal have. Kan I hjælpe? Iøvrigt er alle råd velkomne :) På
forhånd tak.
Mvh
Brian
jubija@yahoo.dk (
13-04-2005
)
Kommentar
Fra :
jubija@yahoo.dk
Dato :
13-04-05 22:13
On Wed, 13 Apr 2005 18:34:37 +0200, "Juggernaut"
<juggernaut@streetREMOVEbike.dk> wrote:
>Hejsa.
>Her på lørdag skal vi have gæster og jeg har besluttet at prøve at grille en
>steg for første gang. Det skulle være så moderne og jeg må indrømme at jeg
>glæder mig til at prøve det.
Alt hvad der er moderne er ikke nødvendigvis godt. En roastbeef bliver
efter min mening langt bedre ved langtidsstegning på 80-90 grader i en
ovn fremfor at blive lynstegt på en grill, hvor varmen er svær at
styre.
>Vi skal have grillet en roastbeefpå 1.4kg og jeg må indrømme at jeg er lidt
>i tvivl. Jeg har ikke rigtigt kunne finde nogle steder, hvor der står hvor
>lang tid den skal have. Kan I hjælpe? Iøvrigt er alle råd velkomne :) På
>forhånd tak.
>
Brug et stegetermometer, det er meget bedre end at sætte minuttal på,
især når varmen ikke er konstant som i en alm. ovn. Når
centrumtemperaturen er oppe på 55 grader er den klar (hvis man kan
lide lyserødt kød). Husk at lade den hvile lidt inden, I sætter den
til livs.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408934
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.