/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Asparges
Fra : Christian


Dato : 09-04-05 14:30

Med asparges sæsonen på trapperne, er der så nogle der kan give mig nogle
hints til gode tilberedningsformer.

Jeg har af og til, med stor glæde, nydt den tyske variant hvor de serveres
med røget skinke og hollandaise sauce - er der nogle der tilfældigvis ligger
inde med en opskrift?

--
/Christian
csa [AT] snog [DOT] dk



 
 
Margrete Johansen (09-04-2005)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 09-04-05 23:08


"Christian" <nospam@void.nowhere> wrote in message
news:bNQ5e.109$fM6.11@news.get2net.dk...
> Med asparges sæsonen på trapperne, er der så nogle der kan give mig nogle
> hints til gode tilberedningsformer.

Jo, jeg har lige været i Madrid - der er aspargessæsonen, som bekendt,
startet. Vi fik dem grillet med olivenolie og serveret med et drys af
hårdstegte småbitte tern af Seranoskinke - ikke helt dårligt........

Margrete



Emil (09-04-2005)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 09-04-05 23:39

Margrete Johansen wrote:

>"Christian" wrote:
>> Med asparges sæsonen på trapperne, er der så nogle der kan give mig nogle
>> hints til gode tilberedningsformer.

>Jo, jeg har lige været i Madrid - der er aspargessæsonen, som bekendt,
>startet. Vi fik dem grillet med olivenolie og serveret med et drys af
>hårdstegte småbitte tern af Seranoskinke - ikke helt dårligt........

Smagen fra asparges bibeholdes netop ved tilberedning i fedtstof.
Koges asparges, vil smagen forsvinde ud i kogevandet.


m.v.h. Emil

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste