/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksefilet
Fra : MigSelv


Dato : 19-03-05 11:11

Jeg skal snart lave en oksefilet. Den er helt afpudset - det vil sige det er
et stykke reelt kød uden fedt eller noget.

Hvad gør jeg med den? Jeg forestiller mig at jeg måske skal dele den i 2 (
det er en hel oksefilet) og brune den på panden og så sætte den i ovnen.
Eller kan jeg bare sætte den direkte i ovnen? Kan jeg langtidsstege den? Og
hvorlang tid tror i jeg skal give den?



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste