/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Citronfromage til diabetiker?
Fra : Erling Hansen


Dato : 19-02-05 15:36

Hej.
Der er vel ikke én af jer, der ligger inde med en velafprøvet
opskrift på citronfromage, tillavet med Atwell? Man kan aldrig rigtig
bruge omsætningen mellem Atwell og sukker, som der står på posen - i
nogle sammenhænge bliver det tyndt pjask o.s.v.
men nu har jeg altså fået lyst til at lave fromage. På forhånd tak.
Mvh
Erling

 
 
Rene' Hjorth (20-02-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 20-02-05 13:59

[Erling Hansen | Sat, 19 Feb 2005 15:36:26 +0100]

> Der er vel ikke én af jer, der ligger inde med en velafprøvet
>opskrift på citronfromage, tillavet med Atwell?

Denne opskrift har jeg postet før, men gør det gerne igen:


Renés Citronfromage
5 portioner - lowcarb

3 blade husblas udblødes i koldt vand.

3 små æggehvider (2 bægre) piskes stive.

4 små æggeblommer (2 bægre) piskes med 2 spsk. vand og 5 spsk. Atwel.

Husblas knuges fri for vand og smeltes sammen med 2 spsk. vand (f.eks. i
mikrobølgeovn) og køles med 5 spsk. citronsaft og piskes godt sammen med
resten.

Stiftpiskede æggehvider vendes i, 100 g. piskefløde piskes til skum der
vendes i og fromagen hviler koldt i 2-3 timer.

Før servering piskes 160 g. piskefløde til skum som der pyntes med.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Rene' Hjorth (20-02-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 20-02-05 14:06

[Erling Hansen | Sat, 19 Feb 2005 15:36:26 +0100]

> Der er vel ikke én af jer, der ligger inde med en velafprøvet
>opskrift på citronfromage, tillavet med Atwell? Man kan aldrig rigtig
>bruge omsætningen mellem Atwell og sukker, som der står på posen - i
>nogle sammenhænge bliver det tyndt pjask o.s.v.

Men... ellers er det relativt nemt at erstatte sukker med Atwell i en
opskrift. Du dividerer mængden af sukker med 1.35, og har mængden af Atwell
der skal bruges.

Bemærk dog at Atwell meget nemt klumper i væske, så den skal udpiskes ret
hurtigt. Men selvfølgelig er det ikke en komplet erstatning for sukker ...
den kan bl.a. ikke piskes sammen med æggehvider som sukker kan.

Fromage er den dog ret god til.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Erling Hansen (20-02-2005)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 20-02-05 17:44

Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net> wrote:

> [Erling Hansen | Sat, 19 Feb 2005 15:36:26 +0100]
>
> > Der er vel ikke én af jer, der ligger inde med en velafprøvet
> >opskrift på citronfromage, tillavet med Atwell? Man kan aldrig rigtig
> >bruge omsætningen mellem Atwell og sukker, som der står på posen - i
> >nogle sammenhænge bliver det tyndt pjask o.s.v.
>
>

Hej René.

Har lavet den i dag og har spist den første portion: Yderst
vellykket - tak for opskriften.

Mvh
Erling

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste