/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad skal i have til aftensmad?
Fra : Dorthe


Dato : 14-01-05 17:09

Vi skal have bøf med bløde løg



 
 
F.Hansen (14-01-2005)
Kommentar
Fra : F.Hansen


Dato : 14-01-05 17:13


"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg
>
Tun-salat m. flutes

Finn



Heidi, Miver og Mull~ (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Heidi, Miver og Mull~


Dato : 14-01-05 17:24

Forhåbentlig noget godt, skal på kinesisk - ikke at det er min
favorit-spise, men da det er en invitation, og dermed min favoritmad=gratis
mad, så går det nok alligevel *smil*

--
Hilsen Heidi
http://hei.homepage.dk

http://chocolade.dk



Niels Jacobsen (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Niels Jacobsen


Dato : 14-01-05 17:26

Birkø-sild på rugbrød.

M.v.h
Niels



Lisa Andersen (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Lisa Andersen


Dato : 14-01-05 17:37

dampet rødfisk med carry/gulerod/æblesauce og kogte kartofler.


"Niels Jacobsen" <niels.k.jacobsen@tagentreooncable.dk> wrote in message
news:41e7f2a5$0$167$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Birkø-sild på rugbrød.
>
> M.v.h
> Niels
>
>



Gitte Sørensen (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 14-01-05 17:40

Fri, 14 Jan 2005 17:09:01 +0100, skrev "Dorthe"
<dorthemus1@hotmail.com> i dk.kultur.mad+drikke:

>Vi skal have bøf med bløde løg

Når min bedre halvdel kommer hjem fra arbejde engang i aften, skal vi
have os en omgang "Spaghetti aglio, olio e peperoncino",
dvs. spaghetti med hvidløg, olivenolie og chilipeber


--
mvh Gitte Sørensen
Gitte's Rodebutik: http://gydda.dk
Kan du lide at lave dine egne fødselsdagskort ?
Så meld dig til http://dk.groups.yahoo.com/group/Kortvennerne/

Dopedog (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Dopedog


Dato : 14-01-05 18:15

> Vi skal have bøf med bløde løg

Jeg har næsten lige spist. Købte en gang combi-suppe i Rema 1000 da jeg var
der i eftermiddags. DET er sku godt, billigt og ... ja ... godt og billig




Peter Westh (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 14-01-05 18:45

"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg

Indonesisk: Tempeh Goreng Kering (dybstegt tempeh og peanuts vendt i en
sur-sød krydderpasta af skalotteløg, hvidløg, chili, galangarod, tamarind og
brunt sukker - uhm!), ris og - en eller anden salat, hvad jeg nu kan bikse
sammen.

/P




Robert Hansen (14-01-2005)
Kommentar
Fra : Robert Hansen


Dato : 14-01-05 20:57

En eller anden curry med papadums, ris og mango chutney...og rødvin
naturligvis naturligvis :)

VH
Peter



Stinne og Rune (15-01-2005)
Kommentar
Fra : Stinne og Rune


Dato : 15-01-05 04:52

Her blev det til hvidløgsmarineret lammefilet, tomatsalat og flødekartofler.

Stinne

"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg
>
>



Heidi (15-01-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 15-01-05 09:47

Vi fik karrymarinerede skinketern med løg, champignons og perleløg i en
sovs af sådan noget færdigkøbt stir-fry sovs fra Netto (grøn chili -
stærk!) blandet op med kokosmælk og bouillon. Dertil ægnudler (som
ifølge ingredienslisten ikke indeholdt æg...?!)
Desserten var den kæmpe omgang snold nogle venner kom med senere da vi
skulle se en film - men jeg var standhaftig og nøjedes med to glas cola
light (og ja, jeg er på kur!)

--
Heidi


Nielsen (15-01-2005)
Kommentar
Fra : Nielsen


Dato : 15-01-05 10:44

"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> wrote in message
news:41e7eeb1$0$99987$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi skal have bøf med bløde løg
>

Tynd kartoffelmos, tomatsovs, grønsagspure og 1 kødbolle.
Til dessert: 3-farvet is.

L.Nielsen



Rene' Hjorth (17-01-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 17-01-05 22:31

[Dorthe | Fri, 14 Jan 2005 17:09:01 +0100]

Vi fik oksekød/tomatsuppe m/ kødboller og supperurter. Den var krydret så
den lige havde en "thai bid", og var skøn :)

Det var lowcarb og menuen i morgen er den samme suppe.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Heidi (18-01-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 18-01-05 07:08

Rene' Hjorth wrote:
> [Dorthe | Fri, 14 Jan 2005 17:09:01 +0100]
>
> Vi fik oksekød/tomatsuppe m/ kødboller og supperurter. Den var
> krydret så den lige havde en "thai bid", og var skøn :)
>
> Det var lowcarb og menuen i morgen er den samme suppe.

Kunne du lokkes til at skrive opskriften hvis du har en (og den ikke var
på ren "slump") ?


--
Heidi


Rene' Hjorth (18-01-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 18-01-05 22:32

[Heidi | Tue, 18 Jan 2005 07:08:12 +0100]

>> Vi fik oksekød/tomatsuppe m/ kødboller og supperurter. Den var
>> krydret så den lige havde en "thai bid", og var skøn :)
>>
>> Det var lowcarb og menuen i morgen er den samme suppe.
>
>Kunne du lokkes til at skrive opskriften hvis du har en (og den ikke var
>på ren "slump") ?

Uhh, den var MEGET banal - den indeholdte ikke megen håndværk, da det var
sent og maden ikke kunne nå at koge mange timer :)

Men her er den:

4-6 portioner:

1 ds. hakket flåede tomater
4-5 ds. vand
lidt chilli, lidt citrongræs, lidt hvidløg, lidt sødemiddel
1-2 spsk. Oscar okseboullion

Koges ca. 15 minutter

500 g. (frosne) supperurter tilsættes og den koger svagt et par minutter
500 g. gode (frosne) kødboller tilsættes og den småbobler i 10 minutter

Smages godt til med salt, peber og evt. limesaft, og serveres rygende varm -
uhm!!

Jeg havde jævnet min med ca. ½ tsk. Xanthan, men hvis det ikke kan findes er
den også helt fin uden.

Vi har spist det i går og i dag, holder en pause i morgen og spiser
kyllingesalat og tunsalat og så i overmorgen laver jeg samme portion suppe
igen. :)

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Heidi (19-01-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 19-01-05 07:07

Rene' Hjorth wrote:
>
> 4-6 portioner:
>
> 1 ds. hakket flåede tomater
> 4-5 ds. vand
> lidt chilli, lidt citrongræs, lidt hvidløg, lidt sødemiddel
> 1-2 spsk. Oscar okseboullion
>
> Koges ca. 15 minutter
>
> 500 g. (frosne) supperurter tilsættes og den koger svagt et par
> minutter 500 g. gode (frosne) kødboller tilsættes og den småbobler i
> 10 minutter
>
> Smages godt til med salt, peber og evt. limesaft, og serveres rygende
> varm - uhm!!

Mange tak, det skal prøves.
Må man spørge hvilken slags kødboller i bruger, når det skal være
low-carb? Eller er der generelt ikke mange kalorier i frosne
købe-boller? Kunne ellers godt forestille mig at de var fulde af mel
osv.
Hvad med citrongræsset, koger du det med i et helt stykke og tager det
op igen, eller hakker du det bare i meget små stykker?

--
Heidi


Heidi (19-01-2005)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 19-01-05 07:14

Heidi wrote:
> Må man spørge hvilken slags kødboller i bruger, når det skal være
> low-carb? Eller er der generelt ikke mange kalorier i frosne
> købe-boller?

Der skulle selvfølgelig stå kulhydrater, og ikke kalorier!

--
Heidi


Rene' Hjorth (19-01-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 19-01-05 15:21

[Heidi | Wed, 19 Jan 2005 07:07:25 +0100]

Indledningsvist skrev jeg 4-6 portioner, jeg mente faktisk 4-6 personer.

>Må man spørge hvilken slags kødboller i bruger, når det skal være
>low-carb? Eller er der generelt ikke mange kalorier i frosne
>købe-boller? Kunne ellers godt forestille mig at de var fulde af mel
>osv.

Gode frosne kødboller kan findes på et rimeligt niveau af kulhydrater, men
man skal holde lidt øje. Alternativt i både kulhydrater og smagskvalitet,
er at lave dem selv.

>Hvad med citrongræsset, koger du det med i et helt stykke og tager det
>op igen, eller hakker du det bare i meget små stykker?

Jeg har en portion fintsnittet tørret citrongræs som jeg bruger; men ellers
hvis det bare er fintsnittet kan du bruge de fleste sorter, men jeg plejer
afgjort at lade det blive i suppen.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste