/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ovnbagte grøntsager
Fra :
Jan Bang Jensby
Dato :
04-01-05 10:46
Hej venner -
Jeg har ladet mig fortælle, at man kan tilberede grøntsager (både friske og
frosne) i ovnen - og det tilmed fedtfattigt.
Er der nogle af jer, der har et par gode tips?
Tak for hjælpen!
- Jensby
Fischer & Døssing (
04-01-2005
)
Kommentar
Fra :
Fischer & Døssing
Dato :
04-01-05 17:56
Jan Bang Jensby (jensbyFJERN@lite.dk) skrev følgende:
> Jeg har ladet mig fortælle, at man kan tilberede grøntsager (både
> friske og frosne) i ovnen - og det tilmed fedtfattigt.
Det med de frosne ved jeg ikke. Men friske rodfrugter skal bare
skrælles, skæres i passende stykker og evt. dryppes med lidt
(oliven)olie og så ind i ovnen på 200-225 grader i ca 30 min.
Jeg holder selv meget af at bage bl.a. gule- og persillerødder på denne
måde evt. med lidt timian drysset ovenpå.
Henriette Døssing
Inger Pedersen (
04-01-2005
)
Kommentar
Fra :
Inger Pedersen
Dato :
04-01-05 18:17
"Fischer & Døssing" <tmp@REMOVETHISfischer.as> skrev i en meddelelse
> Jeg holder selv meget af at bage bl.a. gule- og persillerødder på denne
> måde evt. med lidt timian drysset ovenpå.
Og kartofler. Og/eller oregano.
Gøres nemmest ved at hælde de ituskårne rodfrugter i en plastpose sammen med
en lille sjat olie, salt og krydderurter - ryste-ryste - og så i et fad og
ind i ovnen.
Det bliver ikke ringere af nogle stykker kylling eller kalkun, der bare kan
gå med i processen.
Hilsen Inger
Gainsbourg (
10-01-2005
)
Kommentar
Fra :
Gainsbourg
Dato :
10-01-05 23:59
Du kan skrælle en pose kartofler, skære dem i både, drysse dem med tørret
dild (salt eller et andet krydderi) og bage dem i ovnen på bagepapir. De
bliver sprøde og lækre og er helt uden fedt.
Eller du kan skrælle en pose gulerødder (halvere eller kvarte dem på langs
hvis de er kæmpestore). Drysse dem med lidt sukker og/eller lidt olie og
nogle urter og bage dem i et fad. De bliver sprøde inden i på en helt anden
måde end som kogte.
Eller du kan skrælle en knoldselleri og skære den i skiver. Drys skiverne
med revet ost og bag til de er gyldne. (Perfekt også som "køderstatning" til
vegetarer).
Faktisk kan næsten alle grøntsager laves lækkert i ovn - især de "grove".
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.