/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Øl til maden på fredag?
Fra : Kim Jensen


Dato : 28-12-04 13:23

Hej.
Vi vil prøve at drikke øl til maden istedet for vin. Men hvilke øl skal vi
prøve?

Hvilken øl kan man drikke til en god hjemmelavet hønsekøds suppe med boller?
Og
Hvilken øl drikker man til hamburgryg og kålpølser med sønderjysk
grønlangkål og sukkerbrunde kartofler?

Hilsen
Kim



 
 
sailor99 (28-12-2004)
Kommentar
Fra : sailor99


Dato : 28-12-04 16:58

Fuglsangs "Ding-Dong" julebryg til det hele, og så bliver der sådan en god
stemning.
Mvh
Georg

"Kim Jensen" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:41d15019$0$181$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej.
> Vi vil prøve at drikke øl til maden istedet for vin. Men hvilke øl skal vi
> prøve?
>
> Hvilken øl kan man drikke til en god hjemmelavet hønsekøds suppe med
boller?
> Og
> Hvilken øl drikker man til hamburgryg og kålpølser med sønderjysk
> grønlangkål og sukkerbrunde kartofler?
>
> Hilsen
> Kim
>
>



Søren (28-12-2004)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 28-12-04 17:55

----- Original Message -----
From: "Kim Jensen" <no@mail.com>
Subject: Øl til maden på fredag?
> Hej.
> Hvilken øl kan man drikke til en god hjemmelavet hønsekøds suppe med
boller?
Jeg vil anbefale en pilsnertype. f.eks Svaneke Guld eller noget Ørbæk.

> Og
> Hvilken øl drikker man til hamburgryg og kålpølser med sønderjysk
> grønlangkål og sukkerbrunde kartofler?
Helt klart: Limfjords Porter! (Jeg sidder allerede og savler - hvornår skal
vi komme?)
Eller en af de belgiske: Leffe Bruin, St. Feulien Julebryg etc.


>
> Hilsen
> Kim
>
Søren.



Ebbe Kristensen (29-12-2004)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 29-12-04 13:13

Kim Jensen wrote:

> Hvilken øl kan man drikke til en god hjemmelavet hønsekøds suppe
med boller?

Jeg tror jeg ville vælge en engelsk ale af de lidt stærkere, f.eks.
Fuller's Old Winter Ale eller Young's Winter Warmer.

> Hvilken øl drikker man til hamburgryg og kålpølser med sønderjysk

> grønlangkål og sukkerbrunde kartofler?

Her skal der noget med power til: Chimay Grande Reserve (belgisk) eller
Unibroue Le Fin du Monde (canadisk).

Du kan se hvor man kan købe øllet her:
<http://www.ale.dk/indkob.asp#Danmark>

Ebbe


Kim Jensen (29-12-2004)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 29-12-04 14:50

Kim Jensen wrote:
> Hej.
> Vi vil prøve at drikke øl til maden istedet for vin. Men hvilke øl
> skal vi prøve?
>
> Hvilken øl kan man drikke til en god hjemmelavet hønsekøds suppe med
> boller? Og
> Hvilken øl drikker man til hamburgryg og kålpølser med sønderjysk
> grønlangkål og sukkerbrunde kartofler?
>
> Hilsen
> Kim

Tak for forslagende.
Jeg prøver at tage ind til Esbjerg kafferisteri og kigger lidt på udvalget
og jeres forslag. Og den er go nok. Her i Esbjerg er det kaffemanden som har
øllet.

Kim



Sune Vuorela (29-12-2004)
Kommentar
Fra : Sune Vuorela


Dato : 29-12-04 14:57

On 2004-12-29, Kim Jensen <no@mail.com> wrote:
> Jeg prøver at tage ind til Esbjerg kafferisteri og kigger lidt på udvalget
> og jeres forslag. Og den er go nok. Her i Esbjerg er det kaffemanden som har
> øllet.

I vanløse i københavn er det fiskehandleren ;)

--
Sune

Lars (29-12-2004)
Kommentar
Fra : Lars


Dato : 29-12-04 15:47


"Sune Vuorela" <nospam@vuorela.dk> skrev i en meddelelse
news:slrnct5dtl.49g.nospam@sshway.ssh.pusling.com...

> I vanløse i københavn er det fiskehandleren ;)
>
Jeg kører forbi fiskehallen hver dag. Eller rettere - det er ikke hver dag
det lykkes mig at køre forbi

Stort udvalg - men en smule dyre.

Lars



Bo Warming (30-12-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 30-12-04 00:37

"Kim Jensen" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:41d15019$0$181$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Vi vil prøve at drikke øl til maden istedet for vin. Men hvilke øl skal vi
> prøve?
> Hvilken øl kan man drikke til en god hjemmelavet hønsekøds suppe med
boller?
> Hvilken øl drikker man til hamburgryg og kålpølser med sønderjysk
> grønlangkål og sukkerbrunde kartofler?

En hyggelig og erfaren mand udskænkede gratis smagsprøver af belgiske
klosterøl udenfor Føtex i Frederiksbergcenteret idag.
På pakningerne var vist
et normalt ølglas med streg over
og
en stor pokal som det eneste legitime!
Men han udskænkede i små plastglas og det smagte perfekt...

De interessante søde, men ikke porter-søde mørke belgier-øller har nu ikke
så meget aroma når kolde, at pokal har praktisk betydning - eller?.

Selvfølgelig dur sød øl ikke til brunede kartofler - men ellers dur alt.At
matche er om at skylle smagsløgene rene?

Er sønderjysk grønkål forskellig for vendelbo grønkål - altså kogt i en lidt
fed svinesuppe og formet med spiseske som boller.?




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste