/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Culotte steg stege tid
Fra :
Janner
Dato :
18-12-04 16:22
Den er 1 kg. må gerne være lidt rød ...
Hvad skal temp. være når den er klar ???? ca 66-68 grader ?
Lyder det helt galt gi den ca 15 min ved 225 grader og 20 min ved 175 grader
?
Hygge
Jan ... der skal ha stegen klar til klokken 18
Basil (
18-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Basil
Dato :
18-12-04 17:11
Janner wrote:
> Den er 1 kg. må gerne være lidt rød ...
>
> Hvad skal temp. være når den er klar ???? ca 66-68 grader ?
>
> Lyder det helt galt gi den ca 15 min ved 225 grader og 20 min ved 175
grader
> ?
>
> Hygge
>
> Jan ... der skal ha stegen klar til klokken 18
Jeg laver den 63 grader.
Steger den først på en meget varm pande, så den næsten får skorpe, og
derefter i ovnen på 160 grader.
Bliver perfekt hver gang.
Kai
Jens Bruun (
18-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Jens Bruun
Dato :
18-12-04 17:58
"Janner" <askmejust@nospamnejtak.ja> wrote in message
news:41c44b11$0$22699$ba624c82@nntp04.dk.telia.net
> Hvad skal temp. være når den er klar ???? ca 66-68 grader ?
Lyder af meget. En kernetemperatur på 58-60 grader er fint til en culotte.
Husk, den skal hvile i mindst 20 min. og gerne længere.
> Lyder det helt galt gi den ca 15 min ved 225 grader og 20 min ved 175
> grader ?
Næ.
--
-Jens B.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408936
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.