/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
fORSEGLET LIKØR
Fra :
Bo Warming
Dato :
15-12-04 16:24
jULEN ER EXTRAVAGANCENS TID så i Højbro vin sku jeg ha en luksuslikør
Chartreuse kender jeg gul, og i Afghanistan hvor jeg kunne importere
toldfrit på diplomatprivilegier fik jeg Justesen til at sende mig en
twelve-pack så jeg blev helt træt af den grønne.
De havde en endnu dyrere og den måtte jeg prøve.
Hjemme idag tyvstarter jeg på højtiden og åbner trækassen og ser en mystisk
lakforsegling!
Fil og sav ku ikke bryde den, men små slag med en hammer og en klud omkring
splintrede forseglngen i småstykke svineri.
Hvordan gør en prof?
Har det snobbe-pjat nogen fordele frem for en kork- eller skrue-prop?
Bo Warming (
16-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Bo Warming
Dato :
16-12-04 00:58
> Hjemme idag tyvstarter jeg på højtiden og åbner trækassen og ser en
mystisk
> lakforsegling!
> Har det snobbe-pjat nogen fordele frem for en kork- eller skrue-prop?
Er mærkevare-fabrikanter og franskmænd i særdeleshed så ynkelige, at de ikke
tror på smagskvaliteterne af deres produkt, og kun mener at kunne konkurere
via gammeldags besværlighed?
Er målgruppen "narrehatte med rigelig tid", som kan lide at springe over,
hvor gærdet er højest og gå over åen efter vand?
Er der god etik i at stimulere overtro - og ammestuehistorier om, at
traditions-forstening rummer trivsel?
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408936
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.