/ Forside / Interesser / Fritid / Jagt / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Jagt
#NavnPoint
Øjenvidne.. 26575
betterwis.. 21324
Tonganese.. 21280
Kaptajn-T.. 11178
Provsten1 10595
katekismus 8070
Heidi-Ho 7412
dabj 6124
Sandhedsv.. 5655
10  TheRealDe.. 4815
Sneppebrød
Fra : Pastoren


Dato : 07-12-04 19:12

Sneppebrød
er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??

Kab



 
 
J S L (07-12-2004)
Kommentar
Fra : J S L


Dato : 07-12-04 20:26


"Pastoren" <jens@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:41b5f288$0$56257$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Sneppebrød
> er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
>

Hej!

Gå ind på følgende link og søg på Sneppebrød. Det er en kanon side...

www.dk-kogebogen.dk

Mvh
JSL



Peder Porse (07-12-2004)
Kommentar
Fra : Peder Porse


Dato : 07-12-04 20:40

Ja da...sender opskriften om et kvarter.
pp

Pastoren wrote:
> Sneppebrød
> er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
>
> Kab
>
>

Peder Porse (07-12-2004)
Kommentar
Fra : Peder Porse


Dato : 07-12-04 22:13

I Hans Pedersens Fugle og Fisk er der en opskrift:
Indmad fra 4 snepper, en lille svinemørbrad og gåselever hakkes og
blandes med rasp æggeblommer og cognac samt piskefløde. Massen røres og
smages til med salt, peber og sukker. Der blandes piskede æggehvider i
og det hele smørers på 4 stykker franskbrød og sættes i en varm oven i
10 min. (200 grader)

Leif Blædel har en opskrift i En Jæger gik at smage.
Her steger han den plukkede fugl over grill . Hel altså.
Når stegningen er færdig (NB hans måde at spise sneppehjerne på!!!)
tømmes indmaden i en kop der tilsættes smør, salt og peber og det hele
røres med en gaffel. Til sidst røres der cognac i og den gaffelrørte
masse smøres på smørristet brød.

Jeg har selv serveret sneppebrød som St. St. Blicher skriver om det i Diana.

Det var en himerrigsmundfuld.

Men I kan jo selv finde opskriften.

Kan I ikke det kunne jeg lokkes til at sende den til interesserede, der
mailer til mig derom.

Tirez Haut!!!

Pastoren wrote:

> Sneppebrød
> er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
>
> Kab
>
>

Kito (08-12-2004)
Kommentar
Fra : Kito


Dato : 08-12-04 06:41

Jeg ved ikke hvordan det tilberedes men den gamle skytte Egon Rosenberg fra
Lindenborg, fortalte at det var noget med hakkede indvolde, herunder tarme
mm der blev tilberedt.
Det skulle vist være en delikatesse
Velbekomme
Poul
"Pastoren" <jens@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:41b5f288$0$56257$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Sneppebrød
> er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
>
> Kab
>
>



Per, Odense (08-12-2004)
Kommentar
Fra : Per, Odense


Dato : 08-12-04 18:28

"Pastoren" <jens@post.tele.dk> wrote in message
news:41b5f288$0$56257$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Sneppebrød
> er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
>
> Kab

Jeg fandt en opskrift i en gammel bog. Jeg ved ikke hvor gammel, der er ikke
årstal i den, men den kostede 3 kr. og den næste opskrift er på urfugl, så
den er nok ikke fra i går.

Snepper.
Indmaden af Snepperne hakkes fint med en Strimmel Spæk, et Æg røres i, og
Dejgen smøres på Franskbrødsskiver. Snepperne, der er godt ombundet med
Spæk, steges i Flommefedt i 10 - 12 Minutter. De sidste Par Minutter lægges
Brødet ved Siden af og steges med. Serveres saaledes, at Fuglenes lange Næb
stikkes gennem Laarbenene med Sneppebrødet ved Siden af. Naar Fedtet er
skummet af, hældes den tiloversblevne Sky over Fuglene.

(Marianne Budtz, Billig fransk Hverdags-Mad)

Ikke så meget med fløde og cognac der - nej du spæk og flommefedt
skal der til

--
MVH Per



Michael Nielsen (13-12-2004)
Kommentar
Fra : Michael Nielsen


Dato : 13-12-04 22:00

JARW, jamen så velbekomme da, jeg tror jeg nøjes med Cognacen....

Michael
"Per, Odense" <per@mailbox.dk> skrev i en meddelelse
news:41b739bf$0$56329$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> "Pastoren" <jens@post.tele.dk> wrote in message
> news:41b5f288$0$56257$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Sneppebrød
> > er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
> >
> > Kab
>
> Jeg fandt en opskrift i en gammel bog. Jeg ved ikke hvor gammel, der er
ikke
> årstal i den, men den kostede 3 kr. og den næste opskrift er på urfugl, så
> den er nok ikke fra i går.
>
> Snepper.
> Indmaden af Snepperne hakkes fint med en Strimmel Spæk, et Æg røres i, og
> Dejgen smøres på Franskbrødsskiver. Snepperne, der er godt ombundet med
> Spæk, steges i Flommefedt i 10 - 12 Minutter. De sidste Par Minutter
lægges
> Brødet ved Siden af og steges med. Serveres saaledes, at Fuglenes lange
Næb
> stikkes gennem Laarbenene med Sneppebrødet ved Siden af. Naar Fedtet er
> skummet af, hældes den tiloversblevne Sky over Fuglene.
>
> (Marianne Budtz, Billig fransk Hverdags-Mad)
>
> Ikke så meget med fløde og cognac der - nej du spæk og flommefedt
> skal der til
>
> --
> MVH Per
>
>



Lars Lauritzen (17-12-2004)
Kommentar
Fra : Lars Lauritzen


Dato : 17-12-04 14:31

Vi har nogle brødre i Jagtforenningen der sågar spiser Sneppe hjernen også?
om de bliver klogere skal jeg lade være usagt
Det er en flot fugl at Jage men der er ikke megen kød på den bette fugl.
Flår man en Sneppe eller plukker man den.

Indvoldene må i have for jer selv holder mig også til cognacen.
Hilsen Lars

> > > Sneppebrød
> > > er der nogen her i gruppen der ved hvad det er ??
> > >
> > > Kab
> >
> > Jeg fandt en opskrift i en gammel bog. Jeg ved ikke hvor gammel, der er
> ikke
> > årstal i den, men den kostede 3 kr. og den næste opskrift er på urfugl,

> > den er nok ikke fra i går.
> >
> > Snepper.
> > Indmaden af Snepperne hakkes fint med en Strimmel Spæk, et Æg røres i,
og
> > Dejgen smøres på Franskbrødsskiver. Snepperne, der er godt ombundet med
> > Spæk, steges i Flommefedt i 10 - 12 Minutter. De sidste Par Minutter
> lægges
> > Brødet ved Siden af og steges med. Serveres saaledes, at Fuglenes lange
> Næb
> > stikkes gennem Laarbenene med Sneppebrødet ved Siden af. Naar Fedtet er
> > skummet af, hældes den tiloversblevne Sky over Fuglene.
> >
> > (Marianne Budtz, Billig fransk Hverdags-Mad)
> >
> > Ikke så meget med fløde og cognac der - nej du spæk og flommefedt
> > skal der til
> >
> > --
> > MVH Per
> >
> >
>
>



Peder Porse (17-12-2004)
Kommentar
Fra : Peder Porse


Dato : 17-12-04 19:10

Den plukkes naturligvis.

Ja, hjerne suges ud efter stegningen.
pp

Lars Lauritzen wrote:
> Vi har nogle brødre i Jagtforenningen der sågar spiser Sneppe hjernen også?
> om de bliver klogere skal jeg lade være usagt
>

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste