/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Erfaring med knive til opskæring af kød me~
Fra :
Tom Frank
Dato :
03-12-04 12:46
Hej,
Jeg efterlyser en kniv som kan klare at hugge og skære i ben, som for
eksempel revelsben, kyllinge lår og partering af fjerkræ som gås og
and. Jeg bruger selv en alm. husholdnings kokkekniv, men resultatet er
ikke ret godt da den ikke giver en god snitflade. Jeg synes dog en
kødøkse til at flække nøgleben er ligt for drablig til formålet. Er
der noget midt imellem en kokkekniv og en kødøkse ?? Jeg har set at
kineserne bruger en firkantet økse og de bruger den til næsten alt.
Har vi noget tilsvarende ??
/Tom
Lisbeth Jacobsen (
03-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Lisbeth Jacobsen
Dato :
03-12-04 13:50
"Tom Frank" <tofran@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:8469accb.0412030345.75113a3e@posting.google.com...
> kineserne bruger en firkantet økse og de bruger den til næsten alt.
> Har vi noget tilsvarende ??
Hvorfor ikke bruge den kinesiske? Den er jo lige præcis velegnet til
formålet.
Mvh. Lisbeth
Kevin Edelvang (
03-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Kevin Edelvang
Dato :
03-12-04 14:05
Lisbeth Jacobsen wrote:
> Hvorfor ikke bruge den kinesiske? Den er jo lige præcis velegnet til
> formålet.
Ja, de er gode... Jeg bruger også sådan en. Men til fjerkræ er en
havesaks/fjerkræssaks nu det bedste.
Mvh
Kevin Edelvang
Tom Frank (
06-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Tom Frank
Dato :
06-12-04 09:29
Jamen, det er jo også rigtigt. Men jeg har ikke kunne finde den i
handlen. Men er der nogen som ved hvad de koster og hvor de kan købes
i Københavnsområdet ??
/Tom
"Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsen@hotmail_com.invalid> wrote in message news:<41b05f22$0$29450$ba624c82@nntp06.dk.telia.net>...
> "Tom Frank" <tofran@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:8469accb.0412030345.75113a3e@posting.google.com...
>
> > kineserne bruger en firkantet økse og de bruger den til næsten alt.
> > Har vi noget tilsvarende ??
>
> Hvorfor ikke bruge den kinesiske? Den er jo lige præcis velegnet til
> formålet.
>
> Mvh. Lisbeth
Lisbeth Jacobsen (
06-12-2004
)
Kommentar
Fra :
Lisbeth Jacobsen
Dato :
06-12-04 10:59
"Tom Frank" <tofran@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:8469accb.0412060028.66e112a1@posting.google.com...
> Jamen, det er jo også rigtigt. Men jeg har ikke kunne finde den i
> handlen. Men er der nogen som ved hvad de koster og hvor de kan købes
> i Københavnsområdet ??
Der er i Kbh. - på en af gågaderne nær Nørreport station og Kultorvet - en
kineserbutik. Der har de masser af slagsen.
Men ellers synes jeg da nok jeg har set knivene i alverdens
isenkræmmerafdelingen og køkkenudstyrsbutikker.
Min er gammel. Den fulgte med en wok, jeg købte. Den ser bestemt ikke
hverken dyr eller smart ud, men den er faktisk aldeles glimrende.
Mvh. Lisbeth
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408936
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.