/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bankekød, til hvad???
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 30-11-04 11:19

Jeg har 500 g bankekød men aner ikke hvad jeg skal bruge det til. Er der
nogen der har en ide???

Linda



 
 
Erling Hansen (30-11-2004)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 30-11-04 12:05

Linda Hedegaard Jensen <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> wrote:

> Jeg har 500 g bankekød men aner ikke hvad jeg skal bruge det til. Er der
> nogen der har en ide???
>
> Linda

Google har et par gode opskrifter. Hvis jeg var dig ville jeg vælge den
med fløde,hvis du ikke har problemer med livvidden. Han nævner til sidst
at man kan putte gulerødder i - det ville jeg gøre, for sådan lavede min
farmor bankekød.

mvh
Erling

Ole Larsen (30-11-2004)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 30-11-04 12:11

Linda Hedegaard Jensen wrote:
> Jeg har 500 g bankekød men aner ikke hvad jeg skal bruge det til. Er der
> nogen der har en ide???
>
> Linda
>
>
Så er det sikkert inderlår. Det skal have lang tid (1-2 timer) så
gryderetter

--
Med venlig hilsen, Ole Larsen.
Lidt nye fotografiske billeder på:
http://home.tiscali.dk/muggler/

SA Gastronomi (30-11-2004)
Kommentar
Fra : SA Gastronomi


Dato : 30-11-04 14:06

"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:41ac5551$0$86749$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Linda Hedegaard Jensen wrote:
> > Jeg har 500 g bankekød men aner ikke hvad jeg skal bruge det til. Er der
> > nogen der har en ide???
> Så er det sikkert inderlår. Det skal have lang tid (1-2 timer) så
> gryderetter

Passer ikke !
Okseinderlår er mørt og bruges ofte til roast-beef.

Det er yderlåret der bruges til bankekød, og her passer det også med den
lange tid.

SA



Ole Larsen (30-11-2004)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 30-11-04 14:42

SA Gastronomi wrote:

> Passer ikke !
> Okseinderlår er mørt og bruges ofte til roast-beef.
>
> Det er yderlåret der bruges til bankekød, og her passer det også med den
> lange tid.

OK., så er der to forskellige Halal-slagtere, der "snyder" (50 kr. kg er
ikke rigtigt snyd - er det?
--
Med venlig hilsen, Ole Larsen.
Lidt nye fotografiske billeder på:
http://home.tiscali.dk/muggler/

SA Gastronomi (30-11-2004)
Kommentar
Fra : SA Gastronomi


Dato : 30-11-04 15:32

"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:41ac7cfa$0$86701$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> OK., så er der to forskellige Halal-slagtere, der "snyder" (50 kr. kg er
> ikke rigtigt snyd - er det?

Nej da.... 50,- er en ok pris for yderlår.
Inderlår vil være noget dyrere (for god kvalitet

SA

www.buffetmad.dk



Thomas Hansen (30-11-2004)
Kommentar
Fra : Thomas Hansen


Dato : 30-11-04 22:25

On Tue, 30 Nov 2004 14:06:00 +0100, SA Gastronomi <svend@mad.dk> wrote:

> "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:41ac5551$0$86749$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>> Linda Hedegaard Jensen wrote:
>> > Jeg har 500 g bankekød men aner ikke hvad jeg skal bruge det til. Er
>> der nogen der har en ide???
Du kan jp lave en potion "Bankekød" af det Der er mange opskrifter på
nettet. Ellers kan du snøre dem med røgetspæk og lave benløsefugle. Eller
du kan skære det i mindre stykker og lave gullash eller skipperlapskovs.


>> Så er det sikkert inderlår. Det skal have lang tid (1-2 timer) så
>> gryderetter
Hvis det er inderlår hvilket jeg betvivler er det mørt og kan nærmest
spises råt. Det behøver derfor ikke have ret lang tid. Inderlår i
skiver/strimler/tern bruges mest til vok retter hvor kødet ikke skal
steges så længe.

>
> Passer ikke !
> Okseinderlår er mørt og bruges ofte til roast-beef.
Netop.

>
> Det er yderlåret der bruges til bankekød, og her passer det også med den
> lange tid.
>
> SA

Det er lige så sansynligt at der er anvendt klump til bankekød. Jeg bruger
i hvertfald aldrig andet. Med mindre kunden bestiller det.
Hvis de ikke ligefrem reklamere med det er det næppe inderlår. Fordi
indkøbsprisen er en del højere end klump og ydderlår. Ydderlår er dejlig
fast og derfor let at arbejde med derfor bruger jeg det mest til
benløsefugle. Eller saltet og kogt til pålæg.

/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"

Rene Schnoor (30-11-2004)
Kommentar
Fra : Rene Schnoor


Dato : 30-11-04 16:26


"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse news:41ac490e$0$22681$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Jeg har 500 g bankekød men aner ikke hvad jeg skal bruge det til. Er der
> nogen der har en ide???
>
> Linda

Slemme drenge?



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste