/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mikro kombiovn
Fra : Birgitte


Dato : 27-11-04 23:34

Jeg har lige fået en mikro-kombiovn, der gerne skal erstatte mikroovn og
miniovn.
Mikrodelens anvendelse kan jeg nok finde ud af, men jeg skulle også gerne
kunne bage en leverpostej, stege en lille ribbenssteg, samt varme brød,
pizza og gerne meget andet.

Er der nogen der vil dele nogen erfaringer med anvendelse af kombiovnen som
altså har mikro - varmluft og grill... evt. links til opskrifter ? Ovnens
brugsanvisning giver ikke rigtig nogle eksempler

Har søgt på nettet, men ikke fundet meget jeg kan bruge.

Venlig hilsen
Birgitte



 
 
Helle Petersen (29-11-2004)
Kommentar
Fra : Helle Petersen


Dato : 29-11-04 16:56

>Er der nogen der vil dele nogen erfaringer med >anvendelse af kombiovnen
>som altså har mikro - varmluft og grill... evt. links til >opskrifter ?
>Ovnens brugsanvisning giver ikke rigtig nogle eksempler

Ja lidt erfaringer kan jeg da godt dele af...Og desuden tillykke med
nyerhvervelsen

Lige som dig har jeg ikke haft det store held på nettet. "Heldigvis" var der
en kogebog med i min pakke...Som ikke holder en meter!!! Den første gang jeg
skulle prøve en opskrift endte jeg med at skulle bruge dobbelt så langt tid
som der stod
Men ellers har jeg prøvet mig frem:
En ting vi bruger den meget til er grillet kyllingebryst eller ben: Et par
frosne bryster eller ben ind og tøs op under optøningsprogram (ca. 10 min)
(ved ikke om du har optøningsprogram, men ellers svag mikro til optøet). Ud
og krydres og ind under grillen ca. 20-30 på hver side og så en lækker salat
eller en skål ris til. NEMT!

Hvis du skal bage gærdej må det IKKE være ret højt. Da varmen kommer oppe
fra varmelegemet bliver brød og boller hurtigere brune/sorte på toppen end i
den almindelige ovn!

Fedtfattige frikadeller kan du lave i varmluften ligesom du ville gøre i en
almindelig ovn. Du skal bare ikke opvarme så stort et ovnrum!

Og så er det jeg elsker mest ved kombien det faktum at der sker ikke noget
hvis du glemmer tiden. Kombien slår selv fra når tiden løber ud. Hvis du
glemmer noget i den almindelig ovn har du hurtigt kulsort mad

God fornøjelse
Helle



Birgitte (30-11-2004)
Kommentar
Fra : Birgitte


Dato : 30-11-04 07:20


> Ja lidt erfaringer kan jeg da godt dele af...Og desuden tillykke med
> nyerhvervelsen

Tak for informationerne... så vil jeg da gå i gang, og prøve om den kan lave
andet end havregrød

Hilsen
Birgitte



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste