Allan Soerensen wrote:
> "KHJ" <bito@karby.dk> skrev i en meddelelse
> news:yjnnd.65884$Vf.3304379@news000.worldonline.dk...
>>
>> En momsregistrering er jo nu en gang _ikke_ et spørgsmål om at køre
>> virksomhed sort eller hvidt.
>
> Nej, og momsregistreringen er som sagt heller ikke et spørgsmål om
> der skal laves regnskab eller ej.
>
>>
>> Imidlertid har stalddørssalg nok T/S's større opmærksomhed nu om
>> dage, hvor
>> flere ligefrem har indfrette næsten "supermarkeder" med ejendommens
>> produkter uanset om det er frugt, kød eller korn etc., men du kan jo
>> altid starte med en "lille" stalddør, hvor administrationen ikke er
>> så voldsom. Men i så fald vil det nok være en god idé med et
>> kasseapparat.
>
> Det tror jeg du her ret i.
> I dette tilfælde tror jeg man skal tænke sig godt om inden man vælger
> at lave en "sort" forretning.
>
> Mig bekendt skal grise og andre husdyr registreres i hoved og "den
> anden ende" hos myndighederne, bl.a. for at man kan spore
> smittekilden ved evt. sygdomme.
> Hvis skattevæsnet kikke i et af de registre og kan se at mtg har 3-4
> grise, vil de nok undre sig over at han kan spise så meget svinekød
> selv. Han opgiver ikke nogen indtægt fra et salg, så han må selv have
> spist det
Jeg tror nok, at man skal holde sig til æbler og pærer - og måske lidt
"orangeade" til børnene.
Med hensyn til veterinær- og dylægerelationer i forbindelse med husdyrhold
bliver jeg lige stående helt ude i grøften. Jeg bor for tæt på til at vide
noget som helst om det. Men til gengæld har jeg aldrig set en orange
stalddør.
--
Med venlig hilsen
KHJ