/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sauce m. chokolade (ej dessert)
Fra : Tom K.


Dato : 16-11-04 18:32

Har nogle et forslag til forbedringe af denne opskrift, da jeg syntes at
balsamico'en giver er meget syrlig smag.
Idéen med at tilsætte chokolade er fin dog skal det være i lidt mindre
omfang

Sauce:
4 dl rødvin
2 dl mørk balsamico
40 g mørk chokolade med højt cacaoindhold
1 stang vanille

Sæt rødvin og balsamico over i en gryde og kog lidt ned til ca. det halve og
smelt chokoladen i. Krydr let med salt og peber og yderligere vanillekorn.


--
Tom




 
 
Peter Westh (16-11-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 16-11-04 20:08

"Tom K." <x@NO.spam> skrev i en meddelelse
news:cndd6c$1tf$1@news.net.uni-c.dk...
> Har nogle et forslag til forbedringe af denne opskrift, da jeg syntes at
> balsamico'en giver er meget syrlig smag.
> Idéen med at tilsætte chokolade er fin dog skal det være i lidt mindre
> omfang
>
> Sauce:
> 4 dl rødvin
> 2 dl mørk balsamico
> 40 g mørk chokolade med højt cacaoindhold
> 1 stang vanille
>
> Sæt rødvin og balsamico over i en gryde og kog lidt ned til ca. det halve
og
> smelt chokoladen i. Krydr let med salt og peber og yderligere vanillekorn.

Hvis du synes saucen er for syrlig, så ville jeg anbefale at koge
balsamicoen ind alene, før du tilsætter vinen.

bortset fra det tror jeg nok, at jeg ville inde saucen lige lovlig
dessert-agtig pga. vaniljen.

MVH

Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste