/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kan man fryse skipperlabskovs?
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 12-11-04 22:46

Lod mig rive med, så nu har jeg et deciton labskovs stående. Kan den fryses,
eller skal jeg holde vejfest?

--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>' www.aass.dk



 
 
Ukendt (12-11-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 12-11-04 23:34


"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:41952f31$0$161$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Lod mig rive med, så nu har jeg et deciton labskovs stående. Kan den
> fryses, eller skal jeg holde vejfest?
>

Tjae... du kan fryse det, men resultatet er ikke alt for godt. Det er
kartoflerne der er problemet. Jeg ville nok holde vejfest :)
Næste gang kan du - som en anden har skrevet i gruppen for nyligt - fryse
det INDEN der tilsættes kartofler...

Mvh Tommy



helle s (13-11-2004)
Kommentar
Fra : helle s


Dato : 13-11-04 10:44


TBJ <bruus [snabela] os.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:41953a3e$0$33431$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:41952f31$0$161$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Lod mig rive med, så nu har jeg et deciton labskovs stående. Kan den
> > fryses, eller skal jeg holde vejfest?
> >
>
> Tjae... du kan fryse det, men resultatet er ikke alt for godt. Det er
> kartoflerne der er problemet. Jeg ville nok holde vejfest :)
> Næste gang kan du - som en anden har skrevet i gruppen for nyligt - fryse
> det INDEN der tilsættes kartofler...
>
> Mvh Tommy
>
Tag den med på arbejde - det kan kun være bedre end søndagsmaden. Eller
inviter en masse søde kolleger...
kh Helle



helle s (13-11-2004)
Kommentar
Fra : helle s


Dato : 13-11-04 10:54


helle s <hellefjernskoett@hotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:DGkld.63954$Vf.3184818@news000.worldonline.dk...
>
> TBJ <bruus [snabela] os.dk> skrev i en
> nyhedsmeddelelse:41953a3e$0$33431$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> >
> > "Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
> > news:41952f31$0$161$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > Lod mig rive med, så nu har jeg et deciton labskovs stående. Kan den
> > > fryses, eller skal jeg holde vejfest?
> > >
> >
> > Tjae... du kan fryse det, men resultatet er ikke alt for godt. Det er
> > kartoflerne der er problemet. Jeg ville nok holde vejfest :)
> > Næste gang kan du - som en anden har skrevet i gruppen for nyligt -
fryse
> > det INDEN der tilsættes kartofler...
> >
> > Mvh Tommy
> >
> Tag den med på arbejde - det kan kun være bedre end søndagsmaden. Eller
> inviter en masse søde kolleger...
> kh Helle

Nej undskyld, nu skal jeg være alvorlig...
Ifgl. bogen Konservering, kan man snildt fryse kartoffelmos - hvilket vel
efterhånen
er det, der omgiver dit kød. Og i bogen nem mad fra dybfryseren har jeg
fundet en lignende lammeret (irsk stuvning), der også indeholder kartofler.
Om den videre behandling skriver de: kan opbevares i fire måneder - skal
optøes over svag varme i en gryde ca. 40 min.
Så det burde kunne lade sig gøre.

kh Helle



-V- (13-11-2004)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 13-11-04 11:01

elle s wrote:
> Ifgl. bogen Konservering, kan man snildt fryse kartoffelmos

Forfatter?





-V-



helle s (13-11-2004)
Kommentar
Fra : helle s


Dato : 13-11-04 11:29


-V- <Diplomaten@snotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:4195db69$0$214$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> elle s wrote:
> > Ifgl. bogen Konservering, kan man snildt fryse kartoffelmos
>
> Forfatter?
>
>
Øh, Karel Puhony, oversat af Anni Voller, bearbejdet af Ruth Gunnarsen,
forlaget Lademann, isbn 87-15-05143-9
findes i biblioteksboghandlen, kultorvet, kbh.
vh Helle



-V- (14-11-2004)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 14-11-04 19:14

helle s wrote:
>>> Ifgl. bogen Konservering, kan man snildt fryse kartoffelmos
>>
>> Forfatter?
>>
> Øh, Karel Puhony, oversat af Anni Voller, bearbejdet af Ruth
> Gunnarsen, forlaget Lademann, isbn 87-15-05143-9
> findes i biblioteksboghandlen, kultorvet, kbh.

Fino, tazahaa.




-V-



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408936
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste