/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kød der er let+lækkert til 25
Fra : Morten


Dato : 27-10-04 17:56


Hejsa. Nogen forslag til kød der kan tilberedes i en ovn (evt. forkoges
i stor gryde) til 25 personer. Det skal helst kunne passe sig selv det
meste af tiden. Jeg har tænkt på et par culotter, men vil høre om der er
forslag herfra?

Tilbehør bliver salater, brød og rødvin.

Mvh,

Morten

 
 
Mus (27-10-2004)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 27-10-04 20:33


Morten <usenet@kikobu.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:clojuk$1hch$1@news.cybercity.dk...
>
> Hejsa. Nogen forslag til kød der kan tilberedes i en ovn (evt. forkoges
> i stor gryde) til 25 personer. Det skal helst kunne passe sig selv det
> meste af tiden. Jeg har tænkt på et par culotter, men vil høre om der er
> forslag herfra?
>
> Tilbehør bliver salater, brød og rødvin.
>
> Mvh,
>
> Morten

Evt glaceret skinke, men passer måske bedre til hvidvin.

evt begge dele culotte/skinke

LN



anders (27-10-2004)
Kommentar
Fra : anders


Dato : 27-10-04 23:08


"Morten" spurgte:
>
> Hejsa. Nogen forslag til kød der kan tilberedes i en ovn (evt. forkoges i
> stor gryde) til 25 personer. Det skal helst kunne passe sig selv det meste
> af tiden. Jeg har tænkt på et par culotter, men vil høre om der er forslag
> herfra?
>
> Tilbehør bliver salater, brød og rødvin.

Har selv haft kæmpe succes med Kleftiko...

Den passer helt sig selv og er vildt nem og lave!

http://www.lechef.dk/opskrifter/recipie.asp?id=111

Ændrede lidt i opskriften. Undlod kartofler i retten, og lavede dem ved
siden af. Jeg brugte skar kødet af to lammekøller og der var rigeligt til 10
personer.

Er man til lam, så er man helt klart til Kleftiko.



JSM (28-10-2004)
Kommentar
Fra : JSM


Dato : 28-10-04 14:35


"Morten" <usenet@kikobu.com> skrev i en meddelelse
news:clojuk$1hch$1@news.cybercity.dk...
>
> Hejsa. Nogen forslag til kød der kan tilberedes i en ovn (evt. forkoges
> i stor gryde) til 25 personer. Det skal helst kunne passe sig selv det
> meste af tiden. Jeg har tænkt på et par culotter, men vil høre om der er
> forslag herfra?
>
> Tilbehør bliver salater, brød og rødvin.
>
> Mvh,
>
> Morten

Gris-i-ris

Skinkekød i (store) tern, bouillion, løse ris, salt & peber og så ellers
hvad du nu synes f.eks løg, champignogn, rød peber, gulerødder, ærter,
ananas, chilli, tomat, porre, paprika, karry, basilikum, laubærbladeetc.

Kødet og løgene svitses i en stor gryde sammen med de
grøntsager/svampe/krydderier du nu vil have med. Bouillionen hældes ved og
risene kommes i. Det hele står så og passer sig selv indtil risen er kogt
færdig. Det er nemt, det er hurtigt og velsmagende. Og
variationsmulighederne er utallige . Selv foretrækker jeg at lave det med
løg, ærter, hakkede flåede tomater, chilli, et par laubærblade og lidt
gulerøder i skiver. Men det er som sagt smag og behag.

Mvh
Jesper





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste