/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Tilbehør til Vildsvin
Fra :
Christian
Dato :
17-10-04 22:00
Jeg laver ølmarineret og langtidsstegt vildsvinekølle på fredag og mangler
nogle forslag til tilbehør.
Egentlig havde jeg tænkt mig noget i retning af en
kartoffel/selleri/peperrodsmos, kandiserede kastanjer og måske nogle bagte
grønsager. Men det er som om der mangler et syrligt komponent i det hele -
bare at servere asier eller syltede agurker er lidt for kedeligt. Nogle
forslag?
Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.
-Christian
Margrete Johansen (
18-10-2004
)
Kommentar
Fra :
Margrete Johansen
Dato :
18-10-04 06:10
>
> Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.
>
Rødbede/selleri/æblesalat!
Du river rødbeder, selleri og æbler på råkostjernet.
Bland sammen io en stor skål.
Dress med:
Dijonsennep
Valnøddeolie
Hvidløg
Rød Balsamico
Drys med:
Valnødder/ hakket persille
Du kan jo selv bestemme, hvor meget eddike du vil komme i dressingen.
Margrete
Lone Deleuran (
18-10-2004
)
Kommentar
Fra :
Lone Deleuran
Dato :
18-10-04 09:57
Christian wrote:
> Jeg laver ølmarineret og langtidsstegt vildsvinekølle på fredag og mangler
> nogle forslag til tilbehør.
Kan man få din opskrift, jeg kan nemlig kun finde ud af at
rødvinsmarinere vildsvin.
> måske nogle bagte grønsager.
Det smager godt og passer til årstiden, hvis du blander lidt
hasselnødder i de bagte grøntsager.
Men det er som om der mangler et syrligt komponent i det hele -
> bare at servere asier eller syltede agurker er lidt for kedeligt. Nogle
> forslag?
Jeg synes tyttebær er selvskrevne enten friske blandede i de bagte
grøntsager eller syltet ved siden af, men det er måske også lidt for
kedeligt?
> Jeg står også og mangler en idé til en god efterårsagtig forret.
>
Hvis du ikke bruger svampe eller fløde i hovedretten vil jeg foreslå et
lille stykke ristet brød med flødestuvede svampe.
Lone
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408937
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.