/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pastasalat
Fra : Martin Nielsen / Får~


Dato : 26-09-04 12:03

Ville finde noget mere spædende til madpakken end de klassiske
rugbrøds-madder.

Så tænkte jeg på pastasalat.

Er der nogen med en god opskrift, og er der noget problem i at jeg laver til
en uge ad gangen?



 
 
Ralph (26-09-2004)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 26-09-04 14:34

"Martin Nielsen / Fårevejle" <Jadahva@SPAMhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4156a1dc$0$201$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Så tænkte jeg på pastasalat.
>
> Er der nogen med en god opskrift, og er der noget problem i at jeg laver
til
> en uge ad gangen?

Så tror jeg også hurtigt du bliver træt af det også, variér, evt. een dag
med rugbrød, een med ciabatta (el.lign.) boller, een med kold pizza, een med
pastasalat, een med ??

Men hvis du insisterer kan du godt koge pastaen, og æggene, jeg ville nok
ikke snitte agurk/tomat/peber for tidligst aftenen før.

Men ellers er pastasalat vel hvad der er i køleskabet/grøntskuffen:

pasta
skinke, chorico(it. spegepølse) ELLER tun
oliven
feta
agurk
tomat
majs
hårdkogte æg
grøn/rød peber
croutoner
rå løg
kornisjonger (sådan udtales de, ved ikke hvordan det staves: cornichons??)

Dertil en god bolle/flute og dressing i en lille beholder ved siden af (evt.
opbevaret på arbejdspladsen om muligt)

Eller hvis du har adgang til microbølgeovn på jobbet, så lav en ordenlig
portion pasta evt. kog 250g. ekstra næste gang I skal have det til
aftensmad.

Så svitser du 100 g. bacon i tern, 50 g. soltørrede tomater (i blød i 10min.
først hvis det ikke er dem i olie) og til sidst pasta på panden, når det er
gennemvarmt rører du et par spisesk. pesto i. Kan suppleres med løg,
hvidløg, chilli, cocktailpølser, choricopølse, minifrikadeller, skinke,
kylling.
Brød til.
Der er vel til et par dage eller tre.


--
venligst
Ralph




Padmé Amidala (26-09-2004)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 26-09-04 17:30

On Sun, 26 Sep 2004 13:02:50 +0200, Martin Nielsen / Fårevejle wrote:

> Ville finde noget mere spædende til madpakken end de klassiske
> rugbrøds-madder.
>
> Så tænkte jeg på pastasalat.
>
>
Men kan det holde sig indtil frokosten i tilfælde af at der ikke er et
køleskab til at opbevare pastasalaten i? Tænker på dem, der har
madpakken liggende i skoletasken. Kan det holde sig?

VH
Padmé

Ukendt (26-09-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 26-09-04 22:49

> Men kan det holde sig indtil frokosten i tilfælde af at der ikke er et
> køleskab til at opbevare pastasalaten i? Tænker på dem, der har
> madpakken liggende i skoletasken. Kan det holde sig?
>

Jeg overlevede gymnasiet med pastasalat, og tror nu ikke den er værre end
rugbrød med spegepølse en varm sommerdag.
Evt. kan man fryse lidt væske (vand/saft) i en liggende drikkedunk og ligge
op ad maden, så er der hjælp til kold drikkelse til den kølede mad.

--
Annika P

Q (27-09-2004)
Kommentar
Fra : Q


Dato : 27-09-04 12:02


"Martin Nielsen / Fårevejle" <Jadahva@SPAMhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4156a1dc$0$201$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Ville finde noget mere spædende til madpakken end de klassiske
> rugbrøds-madder.
>
> Så tænkte jeg på pastasalat.
>
> Er der nogen med en god opskrift, og er der noget problem i at jeg laver
til
> en uge ad gangen?

Uanset hvad du vil lave og hvordan du gør det kan du få problemer med
holdbarheden medmindre du fryser det, og det er næppe en god løsning hvis
konsistensen skal være noget der bare ligner pasta..

/peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste