/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kastanjer
Fra : Jan Bang Jensby


Dato : 24-09-04 09:58

Hej NG -

Jeg ved godt at jeg spørger hvert efterår - men hvordan er det nu lige det
er?

Hvornår starter kastanjesæsonen?
Hvordan er det man kan sikre sig, at kastanjerne ikke er bløde og brune
inden i efter ovnturen?
Hvordan er det nu lige de skal tilberedes?

Takker ydmygt!

- Jensby



 
 
Ukendt (25-09-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 25-09-04 08:45


"Jan Bang Jensby" <jensbyFJERN@lite.dk> skrev i en meddelelse
news:4153e1ac$0$280$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej NG -
>
> Jeg ved godt at jeg spørger hvert efterår - men hvordan er det nu lige det
> er?
>
> Hvornår starter kastanjesæsonen?

Når spisekastanierne dukker op i butikkerne... Vi har ikke ret mange træer
med spisekastanier her i landet, så køb dem du skal bruge, og brug de
selvfundende til dekoration.

> Hvordan er det man kan sikre sig, at kastanjerne ikke er bløde og brune
> inden i efter ovnturen?

Mærk på dem, inden du køber dem. Er de bløde og giver efter, er de brune,
slatne og ulækre når de kommer ud af ovnen. Kastanierne skal være faste når
de købes og bruges.

> Hvordan er det nu lige de skal tilberedes?
>

Et fad fyldes med et godt lag groft salt. I toppen af hver kastanie skæres
et kryds, så det går gennem skallen. Stilles i saltet med toppen opad.

Jeg plejer at give dem ca. 40 min. ved 200 grader.

Nydes varme med koldt smør og evt. salt.

> Takker ydmygt!

Velbekomme

Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste