/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Lystfiskeri
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#
Navn
Point
1
molokyle
2204
2
srhansen
1625
3
CLAN
1346
4
pbp_et
1163
5
dabj
1025
6
katekismus
904
7
Splitcane
889
8
dova
700
9
Nordsted1
679
10
arne.jako..
660
røgeovn
Fra :
Thorkil Jensen
Dato :
13-05-01 09:14
Kan det oplyses, om det er forskellen på smagen eller den måde træet "røger"
på der er årsagen til I bruger ellebrænde. Jeg har selv altid kun brugt
bøgesmuld......
Jørgen Folkmann Somm~ (
13-05-2001
)
Kommentar
Fra :
Jørgen Folkmann Somm~
Dato :
13-05-01 11:58
Selvfølgelig kan man også bruge bøg og kirsebær, men
der hvor jeg kommer fra, Hasle har man altid kun brugt ellebrænde, men det
er nok en smagssag! Men i Hasle bliver alle former for fisk røget med
ellebrænde, og jeg gør det også selv i min egen røgeovn, og det smager bare
vidunderligt!!!
Mvh.
Jørgen
"Thorkil Jensen" <Thorkil@post11.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:9dlfo5$rm3$1@news.inet.tele.dk...
> Kan det oplyses, om det er forskellen på smagen eller den måde træet
"røger"
> på der er årsagen til I bruger ellebrænde. Jeg har selv altid kun brugt
> bøgesmuld......
>
>
>
>
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Lystfiskeri
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.