/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sauerkraut?
Fra : Harry Lund


Dato : 30-08-04 15:38

Det måtte jo komme, det sp. Har du en god opskrift, så har jeg et dejligt
stort hvilkållshoved, altså et købt eet.?



 
 
Bo Warming (01-09-2004)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 01-09-04 13:00

"Harry Lund" <harrylund@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:41333b4c$0$286$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Det måtte jo komme, det sp. Har du en god opskrift, så har jeg et dejligt
> stort hvilkållshoved, altså et købt eet.?

Tyskerne fandt i middelalderen på at iværksætte en gæring så kulhydrater i
kålen blev til mælke- og eddike-syre, der konserverede kålen , så svampe
o.lign ikke kunne gøre den ulækker

Idag er pådrysning af rette mængde citronsyre (50 kr for et kg i Mata) den
nemme løsning til at stoppe gæring og skimling i findelt kålhoved



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste