/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
lupini beans. Hjælp!
Fra : Ukendt


Dato : 16-08-04 17:21

Jeg holder meget af at prøve forskellige bønner og kryderier fra Bazar
Vest i Århus.
For nogen tid siden kom jeg hjem med en pose Tormos og jeg søgte på
Google for at finde opskrifter dertil....
Men det er jo ikke bare ærter eller bønner, som jeg havde tænk at
bruge til en middag.
Jeg fandt dette, men findes der ikke en lettere vej ?
Har nogen her prøvet det ?

lupini beans
These whole, dried lupini beans are the starting point for a popular
Italian snack that takes some effort to prepare, but is reputedly
worth it. Soak the beans overnight; drain; add fresh water; boil one
hour. The beans will now be cooked, but bitter. Drain again; add fresh
water; refrigerate three weeks, changing water two to three times a
day. Then add salt and oregano if desired, and leave in the fridge as
a snack - discard the skins and enjoy the tender meat inside.

Hvor længe mon de kan holde sig ?
I nogle opskrifter ser det ud til at de skal ligge i en krukke med
saltlage ???
Foruden som snack skulle de være gode i såvel varm som kold salat.
Erfaringer please ??????

Mvh
Gerda










 
 
Herbert Giulio Garon~ (17-08-2004)
Kommentar
Fra : Herbert Giulio Garon~


Dato : 17-08-04 10:58

Har tit siddet og guflet lupiner(som de hedder på dansk) i mig... Når jeg er
i Italien tar jeg altid en omgang med hjem. Den opskrift du har fundet lyder
fint. Det er den fremgangsmåde som jeg også kender.. Mht til erfaringer og
tricks som rækker ud over den opskrift du selv har fundet, bliver jeg nødt
til at konsultere min mor.

Det bedste er at de ligger i saltlage.. hvis du først putter salt på til
sidst, så smager de kun af salt uden på.. Det der med at smide oregano i har
jeg aldrig hørt om.. Jeg har kun spist dem som snack.. har aldrig prøvet dem
i salat.
Vi spiser dem mest om sommeren i Italien, og der er de rigtig lækre, fordi
det er rart med lidt salte snacks når det har været en rigtig varm
sommerdag...

/Herb



Herbert Giulio Garon~ (17-08-2004)
Kommentar
Fra : Herbert Giulio Garon~


Dato : 17-08-04 16:14

Min mor siger, at når lupinerne er gjort spise-klare så kan de holde sig i
hvert fald 14 dage i køleskabet.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste