/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Is
Fra : lene


Dato : 09-08-04 22:19

Hej---

Jeg har 4 liter flødeis i fryseren. Er det muligt at putte noget guf i såsom
hakkede nødder o.a. efter en let optøning, og så fryse det ned igen uden
fare for at isen vil krystallisere? Isen er såmænd god nok i sig selv, men
jeg vil altså gerne have noget lækkert i.
MVH Lene



 
 
Henrik Weigelt (10-08-2004)
Kommentar
Fra : Henrik Weigelt


Dato : 10-08-04 21:25

"lene" <lesletligedette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:kTRRc.30048$Vf.1882850@news000.worldonline.dk...
> Jeg har 4 liter flødeis i fryseren. Er det muligt at putte noget guf i
såsom
> hakkede nødder o.a. efter en let optøning, og så fryse det ned igen uden
> fare for at isen vil krystallisere? Isen er såmænd god nok i sig selv, men
> jeg vil altså gerne have noget lækkert i.

Jo, det er muligt - jeg har prøvet det flere gange med en billig vanilleis!
Man kan f.eks. lave en krokant ved at smelte sukker med en lille smule vand
og når det så er blevet lysebrunt tilsætter man f.eks. smuttede mandler
eller hasselnødder (let ristede og uden skal). Dette hældes ud på en smurt
bageplade og når det så er kølet af hakkes det og tilsættes isen.
Andre gode "tilsætningstoffer" til is er hakket daim eller anden chokolade.
Du skal dog være opmærksom på at isen ikke må tø for meget op, hvis du vil
undså krystalliseringer ved genfrysning. Tag den frosne is op og skær den i
2*2 cm tern så er det forholdsvist nemt at røre ting i uden at isen tør op.



lene (10-08-2004)
Kommentar
Fra : lene


Dato : 10-08-04 21:28

Kære Henrik
Tak for dit svar- det var jo lige det jeg manglede!
Varme sommerhilsner fra Lene



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste