/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvilken sukker tilføjer man "tør" vin !
Fra : \"Bangsbo Design\"


Dato : 27-07-04 22:54

Det sker jeg får købt en lidt for tør hvidvin og vil derfor gerne
gi den lidt sødme i form af sukker men hvilken sukker bør man
bruge og hvilken sukker opløses nemmeste ....

Jeg har intet mod tør hvidvin til visse retter men som hygge drik
må den godt virke lidt sødligere ...

Da jeg har en udmærket vin som passer til mig i pris er så blot
spørgsmålet ... hvilket søde middel ...

Jeg plejer at koge Melis til tyk "sukkervand" og nedkøle det ...

Med venlig hilsen
Friturekokken 9900 Frederikshavn



 
 
Leo (28-07-2004)
Kommentar
Fra : Leo


Dato : 28-07-04 08:30

Druesukker

Men hvorfor dog ikke blande vinen op med frugtstykker eller saft, hvis du
alligevel skal 'ødelægge' den? Hvis du tager et par ferskner og prikker med
en gaffel og overhælder med hvidvin bliver det ganske udmærket som
"bællevin" - undskyld udtrykket, men det er, hvad vi kalder vin, der bare
drikkes for sjov på terassen - også selv om det kun er et enkelt glas eller
to.



\"Bangsbo Design\" (28-07-2004)
Kommentar
Fra : \"Bangsbo Design\"


Dato : 28-07-04 14:15

Hej Leo ....

TAK for svaret - ja men det er sådan "bællevin"
du kalder det - det er hyggeligere ind sodavand
og sikkert også sundere ...

Det tager jo også tørsten bedre ind sodavand og saft ...

Fortsat god sommer fra et solbeskinnet Frederikshavn ....

Med venlig hilsen
Keld - Friturekokken fra Frederikshavn



Emil (28-07-2004)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 28-07-04 15:24

"\"Bangsbo Design\"" <kg(2)@lite.dk> skrev:

>Jeg plejer at koge Melis til tyk "sukkervand" og nedkøle det ...

Så er det oplagt at bruge glucose. Det er nemt at lave:

http://makeashorterlink.com/?Y5F512AE8


En lille teskefuld udrøres i et glas vin. Når det er helt klart,
hældes det tilbage på flasken, som omrystes forsigtigt til vinen
er helt klar igen.


m.v.h. Emil

Janni Nørmølle (04-08-2004)
Kommentar
Fra : Janni Nørmølle


Dato : 04-08-04 10:47


> Det sker jeg får købt en lidt for tør hvidvin og vil derfor gerne
> gi den lidt sødme i form af sukker men hvilken sukker bør man
> bruge og hvilken sukker opløses nemmeste ....
>
> Jeg har intet mod tør hvidvin til visse retter men som hygge drik
> må den godt virke lidt sødligere ...
>
> Da jeg har en udmærket vin som passer til mig i pris er så blot
> spørgsmålet ... hvilket søde middel ...
>
> Jeg plejer at koge Melis til tyk "sukkervand" og nedkøle det ...
>
> Med venlig hilsen
> Friturekokken 9900 Frederikshavn
>
>
Hej

Hvis jeg var dig tror jeg at jeg ville bruge den fejlkøbte tøre hvidvin i
maden i stedet for til maden, hvis du foretrækker en sødere vin til at
drikke til din mad.

Hvidvin er jo fremragende i maden - f.eks. til risotto - det passer perfekt
til den lidt salte parmesan-ost i retten.

Bare et lille forslag.

Mvh. Ølentusiasten 7600 Struer :)



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste