/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brug af røgovn
Fra : Thomas


Dato : 27-07-04 10:10

Hej NG

Jeg købte for nylig en lille Ron Thomson røgovn i Bilka. Nu vil jeg gerne
igang med at bruge den til at ryge fisk i. Der følger desværre ikke andet
med i pakken end en meget kort vejledning:

1. Kom en passende mængde røgsmuld i bunden (hvad er en passende mængde
??? )

2. Fisk skal have mellem 15-30 minutter (jeg eksperimenterede med et par
optøede "frosne" sild i går, konsistensen var perfekt, men smagen var helt
forkert, de fik 20 minutter)

Er der nogle herinde der har samme type røgovn der kan fortælle hvordan man
fx ryger en makrel eller ål, som er min livret? Hvilken type træ skal
bruges til disse fisk og hvor lang tid skal de have i ovnen og skal fisken
forberedes på en speciel måde først? Jeg har ledt lidt på nettet, men ikke
fundet noget der passer til mine forhold. Fx læste jeg et sted at sild
skulle have 2 timer, men det kan jo så næppe være i den type røgovn

På forhånd tak

Thomas



 
 
Moster (27-07-2004)
Kommentar
Fra : Moster


Dato : 27-07-04 21:21


"Thomas" > skrev i>
> Jeg købte for nylig en lille Ron Thomson røgovn i Bilka. Nu vil jeg gerne
> igang med at bruge den til at ryge fisk i. Der følger desværre ikke andet
>
Der findes en masse sider på nettet om rygning, her er et par stykker:
http://www.walter-lystfisker.dk/
http://www.drsmuld.dk/website/default.htm
http://home19.inet.tele.dk/erik-andersen/indhold2-filer/fisk2.htm
http://hjem.get2net.dk/preben_nielsen/

og der er flere bare søg på google.

Ole



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste