/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Søges: Opskrift på velkomstdrink!
Fra :
Rikke & Per
Dato :
24-07-04 00:23
Jeg søger en opskrift på en god velkomstdrink - gerne med procenter!!!
m.v.h. Per
Lasse Hillerøe Peter~ (
24-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Lasse Hillerøe Peter~
Dato :
24-07-04 08:55
In article <41019e08$0$154$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>,
"Rikke & Per" <>>prikke@newmail.dk<<> wrote:
> Jeg søger en opskrift på en god velkomstdrink - gerne med procenter!!!
Vodka.
-Lasse
Ralph (
24-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Ralph
Dato :
24-07-04 09:34
"Lasse Hillerøe Petersen" <lhp+news@toft-hp.dk> skrev i en meddelelse
news:lhp+news-
> > Jeg søger en opskrift på en god velkomstdrink - gerne med procenter!!!
>
> Vodka.
1 liter Stroh rom, saften fra ½ citron
--
venligst
Ralph
DaneX (
24-07-2004
)
Kommentar
Fra :
DaneX
Dato :
24-07-04 09:33
http://www.google.dk/search?q=opskrift+velkomstdrink&ie=UTF-8&hl=da&meta=
Google is your friend - as always.
Håkon Paulsen (
26-07-2004
)
Kommentar
Fra :
Håkon Paulsen
Dato :
26-07-04 11:40
\"Rikke & Per\" prikke @ newmail . dk skrev:
>Jeg søger en opskrift på en god
>velkomstdrink - gerne med
>procenter!!!
>
>m.v.h. Per
Sprite + hvidvin + vodka + frosne eller friske hindbær i
blenderen, gerne med is hvis din blender kan det. Den er god om
sommeren.
/Håkon
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408937
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.