/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Camenbert
Fra : Kristian Primdal


Dato : 13-07-04 19:27

Hej.

Nogle der har nogle gode opskrifter til at lave friture stegt camenbert ?
For jeg kan bare ikke finde nogle steder man kan købe dem i Herning mere.
Føtex har altid haft dem på dybfrost men det har de ikke mere.

Ved godt at det smager rigtig godt at smide en camenbert på grillen, men vil
også gerne have de friture stegte.

Mvh
Kristian



 
 
Rikke Nielsen (13-07-2004)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 13-07-04 19:53

Hej kristian.
Her en opskrift på friturestegte.
Beregn en trekant pr. pers.
Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp.Frituresteg dem i meget varm
olie(bare en olie som kan tåle høj varme, det står som regel på flasken)
til de er gyldne overalt. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe godt af
på køkkenrulle. Du kan stege dem forsigtigt på en pande med smør eller
margarine, men pas på der ikke i går hul i osten når de skal vendes.
Serveres på ristet toastbrød og solbærsyltetøj.
Bon appetit.
Mvh. Rikke.
"Kristian Primdal" <primdal@leweb.dk> skrev i en meddelelse
news:40f42968$0$217$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej.
>
> Nogle der har nogle gode opskrifter til at lave friture stegt camenbert ?
> For jeg kan bare ikke finde nogle steder man kan købe dem i Herning mere.
> Føtex har altid haft dem på dybfrost men det har de ikke mere.
>
> Ved godt at det smager rigtig godt at smide en camenbert på grillen, men
vil
> også gerne have de friture stegte.
>
> Mvh
> Kristian
>
>



Ukendt (13-07-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 13-07-04 20:28


"Rikke Nielsen" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:40f42f35$0$193$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej kristian.
> Her en opskrift på friturestegte.
> Beregn en trekant pr. pers.
> Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp.Frituresteg dem i meget varm

Et sted jeg engang arbejdede, solgte vi mange af dem. Vi panerede dem to
gange. Æg, rasp, hvile koldt ½ time, æg og rasp igen, hvile koldt til brug.
Det gjorde, at ostene ikke så ofte gik i stykker.

Jeg savner også dem fra frosten i supermarkedet. Nemt, uden snask overalt


Tina




Jens Bruun (14-07-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 14-07-04 16:06

"Tina" <wunjo(snabel-a)webspeed.dk> skrev i en meddelelse
news:40f437b8$0$151$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> Jeg savner også dem fra frosten i supermarkedet. Nemt, uden snask overalt

Gud hvor har jeg spist mange friturestegte Camenberts inde på Vandkunsten
(Puk/Vrinsk) kl. l*rt om natten, da jeg var ung og vild, og havde brug for
lidt fast føde efter mange timers druk. Det slog de dybstegte rejer og
pommes frites'ne på Chinese Palace med flere banelængder

--
-Jens B.



Dorthe (14-07-2004)
Kommentar
Fra : Dorthe


Dato : 14-07-04 20:45


"Kristian Primdal" <primdal@leweb.dk> skrev i en meddelelse > Hej.
>
> Nogle der har nogle gode opskrifter til at lave friture stegt camenbert ?
> For jeg kan bare ikke finde nogle steder man kan købe dem i Herning mere.
> Føtex har altid haft dem på dybfrost men det har de ikke mere.
>
> Ved godt at det smager rigtig godt at smide en camenbert på grillen, men
vil
> også gerne have de friture stegte.
>
> Mvh
> Kristian
>
> Jeg ved ikke, om i har en Bilka i omegnen...men Bilka i Århus har altså
paneret camembert

/Dorthe



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste