/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvidløgs suppe
Fra : lhs


Dato : 06-07-04 23:13

Hej

Har rejst lidt rundt i tjekkiet og slovakiet her til sommer, smagt nogle
hvidløgs supper dernede der river tænder ud, er der nogle der ligger inde
med opskrifter.. gerne med noget godt fyld..

Lars HS



 
 
mcloud (07-07-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 07-07-04 07:55


"lhs" <shane(fjerne)@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:ccf86b$k1t$1@news.orange.dk...
> Hej
>
> Har rejst lidt rundt i tjekkiet og slovakiet her til sommer, smagt nogle
> hvidløgs supper dernede der river tænder ud.
---------------------------------------------------------
Hej
Her er en hvidløgssuppe der er fortræffelig :

3 spsk god olivenolie
6-10 store fed hvidløg, skrællede
4 skiver brød evt. flute ca 5-6 mm tykke
1 spsk god paprika
1 liter god oksebouilon
1/2 tsk knust spidskommen
1 knsp safran
4 æg
Salt og friskkværnet peber
evt. finthakkede champignon som fyld (ristes let på panden )
Pynt
Friskhakket persille


Forvarm ovnen til 230 grader.Opvarm olien i en stor gryde,tilsæt de hele
hvidløg og steg dem til de er gyldne,tag dem op og sæt til side.
Rist brødet i olien ,til det er gyldent Sæt dem tilside

Kom paprikaen i gryden og rist den i få sekunder.
Rør oksebouilonen,spidskommen og safran og hvidløgene i . Knus hvidløgene
med bagsiden af en kniv.

Øs suppen op i fire ovnfaste slåle og slå et æg ud i hver skål,læg en skive
brød oven på hvert æg.
Sæt skålene i ovnen og 3-4 minutter ,indtil æggene er stivnet

Server straks rygende varm med et drys friskhakket persille over.


--
mvh. Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.




DaneX (07-07-2004)
Kommentar
Fra : DaneX


Dato : 07-07-04 11:41

> Kom paprikaen i gryden og rist den i få sekunder.
> Rør oksebouilonen,spidskommen og safran og hvidløgene i . Knus hvidløgene
> med bagsiden af en kniv.
>
> Øs suppen op i fire ovnfaste slåle og slå et æg ud i hver skål,læg en
skive
> brød oven på hvert æg.
> Sæt skålene i ovnen og 3-4 minutter ,indtil æggene er stivnet

Hvornår skal hvidløgen i?
Er det efter du har knust dem eller først når suppen skal i skålene og i
ovnen?



mcloud (07-07-2004)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 07-07-04 20:15

Efter de er knust
mvh Kim


"DaneX" <no@way.com> skrev i en meddelelse
news:40ebd33a$0$23877$14726298@news.sunsite.dk...
> > Kom paprikaen i gryden og rist den i få sekunder.
> > Rør oksebouilonen,spidskommen og safran og hvidløgene i . Knus
hvidløgene
> > med bagsiden af en kniv.
> >
> > Øs suppen op i fire ovnfaste slåle og slå et æg ud i hver skål,læg en
> skive
> > brød oven på hvert æg.
> > Sæt skålene i ovnen og 3-4 minutter ,indtil æggene er stivnet
>
> Hvornår skal hvidløgen i?
> Er det efter du har knust dem eller først når suppen skal i skålene og i
> ovnen?
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste