/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Grillet kalkunbryst
Fra : Janni Nørmølle


Dato : 02-07-04 09:37

Hej NG

Jeg skal grille et helt kalkunbryst i aften i en weber-grill.

Kan nogen fortælle mig hvilken temperatur sådan en svend skal have i midten
når den er færdig?

Jeg takker på forhånd.

Hilsen Janni



 
 
Jens Bruun (02-07-2004)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 02-07-04 13:45

"Janni Nørmølle" <trinity76@operamail.com> skrev i en meddelelse
news:40e51e98$0$141$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> Kan nogen fortælle mig hvilken temperatur sådan en svend skal have i
midten
> når den er færdig?

Vel 80-85 grader, men det bliver godt nok en tør affære

--
-Jens B.



3140 Bagdad Bob (03-07-2004)
Kommentar
Fra : 3140 Bagdad Bob


Dato : 03-07-04 13:03


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:40e558d4$0$23867$14726298@news.sunsite.dk...
> "Janni Nørmølle" <trinity76@operamail.com> skrev i en meddelelse
> news:40e51e98$0$141$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> > Kan nogen fortælle mig hvilken temperatur sådan en svend skal have i
> midten
> > når den er færdig?
>
> Vel 80-85 grader, men det bliver godt nok en tør affære
>
> --
> -Jens B.
>

Det skal vel forhåbentligt heller ikke spises. Grillet kalkunbryst er
fortrinligt som støtteindlæg i sko.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste