/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Erstatning for oksebryst
Fra : David Rasmussen


Dato : 27-05-04 15:22

Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er et
godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?

/David

 
 
Torbenth (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 27-05-04 15:54


"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev i en meddelelse
news:40b5f97f$0$174$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.

Prøv oksetværreb.

Mvh.
Torben



Inger Pedersen (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 27-05-04 15:57


"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev i en meddelelse
news:40b5f97f$0$174$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
> Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
> hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er et
> godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?
>

Tykkam?
Svarer til nakkekammen på en gris.
Dejligt kød til mange ting.

Hilsen Inger



Hauge (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 27-05-04 16:01

Hejsa
David Rasmussen wrote:
> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
> Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
> hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er
> et godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?

Jeg bruger okseklump, koster de rigtige steder (5 kg. størrelser) ca. 35
kr./kg.

/Hauge



David Rasmussen (27-05-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 27-05-04 17:06

Hauge wrote:
>
> Jeg bruger okseklump, koster de rigtige steder (5 kg. størrelser) ca. 35
> kr./kg.
>

Jeg troede okseklump var oksebov?

35 kr/kg er i hvert fald billigt.

Er der forresten nogen der ved hvor man kan købe økologisk kød i god
kvalitet, evt. i større mængder?

/David

Spangkuk (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 27-05-04 20:16


"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev

> Oksebryst er en dejlig og billig udskæring. Men den er også ret fed.
> Hvis man gerne vil have lidt mere kød (i stedet for fedt) for pengene,
> hvilken udskæring er så god? Den må stadig gerne være billig. Bov er et
> godt bud, men er dobbelt så dyrt som bryst. Er der en mellemting?

Lav dog dit elskede oksebryst, og spis lidt mindre.....

Lyder det dumt ?

Spang



David Rasmussen (27-05-2004)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 27-05-04 20:36

Spangkuk wrote:
>
> Lav dog dit elskede oksebryst, og spis lidt mindre.....
>
> Lyder det dumt ?
>

Næ, men det er nu ikke fordi jeg er bange for at få for meget. Det er
mere fordi at fedtet ikke smager lige så godt som kødet, og fordi jeg
gerne vil have meget kød i retten, for få penge. Det er så irriterende
når man skal sidde og skære over halvdelen af det lækre oksebryst fra
fordi det er rent fedt.

/David

Spangkuk (27-05-2004)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 27-05-04 21:11


"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev

> Næ, men det er nu ikke fordi jeg er bange for at få for meget. Det er
> mere fordi at fedtet ikke smager lige så godt som kødet, og fordi jeg
> gerne vil have meget kød i retten, for få penge. Det er så irriterende
> når man skal sidde og skære over halvdelen af det lækre oksebryst fra
> fordi det er rent fedt.

Ahaaaa...ok, sorry

Hvad med den ret, hvor man koger strimler af oksekød til de falder fra
hinanden og plejer at servere det med kartoffelmos...der må da være mulighed
for at få fedtet væk, og masser af billigt kød ?

(Beuf Strogonoff ?)

Spang



Peter Weis (28-05-2004)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 28-05-04 17:45

"Spangkuk" <øæøåøæ@øææøå.æø> wrote:

> Hvad med den ret, hvor man koger strimler af oksekød til de falder
> fra hinanden og plejer at servere det med kartoffelmos...der må da
> være mulighed for at få fedtet væk, og masser af billigt kød ?
>
> (Beuf Strogonoff ?)

Lyder mere som labskovs.
Men den skal heller ikke være for fed.

mvh
Peter

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste